De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG

De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG - Richard Dufour | Tiliboo-afrobeat.com

...f essenties van leidinggeven aan een PLG 2e druk is een boek van Richard Dufour uitgegeven bij Bazalt Educatieve Uitgaven ... De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG - Robuuste ... ... . ISBN 9789461182050 Leerlingen leren beter als ook hun leraren blijven leren. De 5 essenties van leidinggeven aan een PLG Du Four en Fullan Cultuuromslag: veranderen van ingesleten veronderstellingen, overtuigingen, verwachtingen en gewoonten. De 6 kenmerken van een professionele leergemeenschap: 1. Gedeelde missie, visie, waarden en doelstellingen gericht op het leren van leerlingen. 'De vijf essenties van leidingge ... De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG PDF Online ... . Gedeelde missie, visie, waarden en doelstellingen gericht op het leren van leerlingen. 'De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG' door Richard Dufour, Michael Fullan - Onze prijs: €35,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De vijf essenties...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Dufour
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG.pdf

OMSCHRIJVING

De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG 2e druk is een boek van Richard Dufour uitgegeven bij Bazalt Educatieve Uitgaven. ISBN 9789461182050 Leerlingen leren beter als ook hun leraren blijven leren. Als leraren niet geïsoleerd voor de klas staan, maar hun werkwijze en resultaten met elkaar delen en samen streven naar betere leerlingprestaties. Een professionele leergemeenschap (PLG) creëert de voorwaarden voor deze samenwerking. In dit boek bundelen de bekende onderwijswetenschappers Richard DuFour en Michael Fullan hun kennis. Tel DuFours uitgebreide ervaring met PLG's op bij Fullans succesvolle aanpak van veranderprocessen, en het resultaat is een heldere uiteenzetting van de manier waarop leiders een PLG-proces kunnen aansturen. Maar: bij een professionele leergemeenschap op één school hoeft het niet te blijven. Het onderwijs verbetert nog meer als ook scholen hun deuren voor elkaar openzetten en continu van elkaar leren. Als leiders - bestuurders en directeuren - zich samen verantwoordelijk voelen voor het onderwijs op al hun scholen en samen met overheden eendrachtig optrekken om de onderwijskwaliteit te optimaliseren. Kortom: als het hele systeem werkt als een professionele leergemeenschap. Hoe zorg je voor de cultuuromslag die hoort bij een professionele leergemeenschap? Hoe zorg je ervoor dat die verandering beklijft? Dit boek geeft de antwoorden.

Wil je het boek lezen?De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Dufour. Lezen De vijf essenties van leidinggeven aan een PLG Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN