Van woede naar redelijkheid

Van woede naar redelijkheid - Corrie Haverkort | Tiliboo-afrobeat.com

...e naar redelijkheid is geschreven voor mediators, advocaten, (stiefplan)coaches, kindbehartigers, psychologen, pedagogen, therapeuten, rechters en andere professionals ... Van woede naar redelijkheid | De Boekenmolen ... . En natuurlijk voor lezers met interesse in of ervaring met scheiding of het samengestelde gezin. Van woede naar redelijkheid is geschreven voor mediators, advocaten, (stiefplan)coaches, psychologen, pedagogen, therapeuten, rechters en andere professionals. En natuurlijk voor lezers met interesse in of ervaring met scheiding of samengesteld gezin. 'Van woede naar redelijkheid' gaat in op erkenning en recht doen aan iede ... Van woede naar redelijkheid door Corrie Haverkort ... ... . En natuurlijk voor lezers met interesse in of ervaring met scheiding of samengesteld gezin. 'Van woede naar redelijkheid' gaat in op erkenning en recht doen aan iedereen: de kinderen, de stiefkinderen, de nieuwe partner én de ex-partner. Centraal staat de vraag waarom conflicten niet kunnen stoppen zolang (stief)ouders en (stief)kinderen het gevoel hebben dat het niet eerl...

INFORMATIE

AUTEUR
Corrie Haverkort
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Van woede naar redelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Scheiden is een van de meest pijnlijke gebeurtenissen, zeker wanneer er sprake is van een nieuwe liefde. Er is verdriet, angst, pijn en woede. Emoties en dilemma's kunnen jarenlang een grote ballast zijn; tot vecht- en conflictscheidingen aan toe. Maar hoe buig je woede, wrok en onrecht om naar redelijkheid?Met de komst van een nieuwe partner komen de gespannen verhoudingen nog meer onder druk te staan. Klopt het allemaal wel wat er gebeurt? Is een stiefouder wel gewenst? De verwachtingen en teleurstellingen zijn vaak te diep en de vele dilemma´s te complex om goed met elkaar om te gaan.Tijd voor een nieuwe aanpak. Waarbij het gaat om de vraag waarom conflicten niet kunnen stoppen zolang (stief)ouders en (stief)kinderen het gevoel hebben dat het niet eerlijk is. Tijd om de betekenis van emoties te achterhalen. Wat zijn onze mogelijkheden als mens om heftige emoties om te zetten in redelijkheid? Daarmee gaat Corrie Haverkort ook in op erkenning en recht doen aan iedereen: de kinderen, de stiefkinderen, de nieuwe partner én de ex-partner.Van woede naar redelijkheid is geschreven voor mediators, advocaten, (stiefplan)coaches, psychologen, pedagogen, therapeuten, rechters en andere professionals. En natuurlijk voor lezers met interesse in of ervaring met scheiding of samengesteld gezin.

Wil je het boek lezen?Van woede naar redelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corrie Haverkort. Lezen Van woede naar redelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN