Slim in 12 weken

Slim in 12 weken - Leonard Hofstra | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Slim in 12 weken. Afvallen en gezondheidsbevordering zijn 'hot topics' anno 2013 ... Slim in 12 weken (e-Book) - Leonard Hofstra | Boeken.com ... . Persoonlijke begeleiding is voor veel mensen te duur, of ze hebben er de tijd niet voor. Met SLIM presenteert dr. Leonard Hofstra een slimme richtlijn voor mensen die zelf hun leefstijl willen verbeteren. Geschreven bij Slim in 12 weken. Yes, eindelijk een boek dat meer te bieden heeft dan het zoveelste dieet met een korte houdbaarheidsdatum! Het idee van SLIM dat je alle aspecten van je lifestyle onder de loep neemt in plaats van alleen maar dat wat op je bord ligt, sprak me direct aan. Snel afvallen! Verlies tot wel 12 kilo in 12 weken met de Succesvolle Leefstijl Inte ... Inhoudsopgave. SLIM in 12 weken - Inhoudsopgave PDF ... . Snel afvallen! Verlies tot wel 12 kilo in 12 weken met de Succesvolle Leefstijl Inte...

INFORMATIE

AUTEUR
Leonard Hofstra
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Slim in 12 weken.pdf

OMSCHRIJVING

DE SLIMSTE MANIER OM AF TE VALLEN!Het grote succes van SLIM is de combinatie van snel afvallen, beter slapen, en meer energie. Hoe SLIM dit doet? Binnen SLIM kijken we naast gezonde en heerlijke voeding, met weinig koolhydraten, ook naar gezonde slaap, beter omgaan met stress en het effectief gebruik maken van bewegen. Het resultaat? Doordat je beter slaapt en goed kunt omgaan met stress, kun je een gezond leven veel beter volhouden en blijf je mooi op je goede gewicht!WAT DOET SLIM VOOR JOU?Dit fraaie hardcover boek is vooral heel praktisch en is opgedeeld in drie delen. In deel I vertel ik je in het kort de essentie van SLIM. In deel II kun je onmiddellijk aan de slag met een planning voor de komende twaalf weken. In dit deel krijg je voor elke dag een lifestyle plan voor voeding, bewegen, slapen en vermijden van stress. Ook gaan we kijken hoe je je leefomgeving gezonder kunt maken. In het laatste deel, deel III, krijg je uitgebreide achtergrondinformatie over gezonde lifestyle. Denk aan praktische vragen zoals: Is chocolade goed bij het voorkomen van hart- en vaatziekten? Waarom is een goede slaap zo belangrijk? Hoe bestrijd je een jetlag? Maar begin vooral snel aan deel I, dan kun je nog vandaag starten aan je gezonde SLIM lifestyle! Als je fan wordt van SLIM2do op Facebook, krijg je dagelijks tips over gezond leven. Kijk ook op http://www.slim2do.nl voor meer tips over SLIM.

Wil je het boek lezen?Slim in 12 weken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leonard Hofstra. Lezen Slim in 12 weken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN