Lichaamstaal

Lichaamstaal - Frank van Marwijk | Tiliboo-afrobeat.com

...mstaal tijdens de coronacrisis Het coronavirus heeft veel effect op hoe we met elkaar om (mogen) gaan en op onze lichaamstaal ... Het lezen van lichaamstaal | Mens en Samenleving: Communicatie ... . Het lijkt misschien gek om dit te lezen op een site over lichaamstaal, maar we dringen erop aan je in het contact met anderen te houden aan de volgende regels: Lichaamstaal is het geheel van communicatieve boodschappen dat door middel van gebaren, mimiek, lichaamshouding, stemgeluid en oogcontact wordt overgebracht. Het is een vorm van non-verbale communicatie die net zoals taal (stem of schrift) veel inhoudelijke informatie kan overbren ... De functie van lichaamstaal ... . Het is een vorm van non-verbale communicatie die net zoals taal (stem of schrift) veel inhoudelijke informatie kan overbrengen. Het is een belangrijke communicatievorm bij onderlinge relaties, omdat emoties veelal non-verbaal worden ... Het interpreteren van lichaamstaal is niet eenvoudig. Voorbeeldje: als iemand zijn armen over elkaar kruist, is diegene dan niet in voor contact of heeft ie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Marwijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Lichaamstaal.pdf

OMSCHRIJVING

Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Maar hoe vaak heb je je niet vergist in de mooie praatjes en de blauwe ogen van je gesprekspartner? Reken af met leugens, twijfels en verkeerde indrukken en ontdek hoe je met kennis van lichaamstaal mensen feilloos doorziet. Lichaamstaalexpert Frank van Marwijk kent als geen ander de betekenis van de signalen die we onbewust uitzenden. Hij weet wat mensen bedoelen met hun houding, gebaren, gezichtsuitdrukkingen en stemgebruik. Na het lezen van dit boek boordevol verhalen en handige tips hoef je niet meer te twijfelen over je oordeel:* Hij zegt dat hij het ermee eens is. Maar is dat wel zo?* Het sollicitatiegesprek ging prima. Toch?* Ze is de geschikte persoon voor de klus. Zegt ze.* Hij zegt dat het nooit eerder is gebeurd. Klopt dat wel?Niemand weet meer over lichaamstaal dan Frank van Marwijk, Nederlands bekendste lichaamstaalexpert. Hij geeft trainingen en presentaties en is de auteur van de bestsellers Manipuleren kun je leren, Manipuleren op je werk en Het groot complimentenboek. Hij is een bekend gezicht in de media en analyseerde het gedrag van talloze bekende Nederlanders.

Wil je het boek lezen?Lichaamstaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Marwijk. Lezen Lichaamstaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN