Handboek schuldhulpverlening

Handboek schuldhulpverlening - Marcel Sem Kok | Tiliboo-afrobeat.com

... schuldhulpverlening is een praktisch studieboek dat de gebruiker de gelegenheid biedt om de opgedane kennis toe te passen in diverse casussen, voorbeelden en opdrachten ... Handboek schuldhulpverlening (e-Book) - Marcel Sem Kok ... ... . In het boek wordt aandacht besteed aan het verwerven van inzicht in de eigen financi le situatie, ... Handboek Schuldhulpverlening Amsterdam. Het SHV handboek is niet meer actueel en dus offline gezet. Veel informatie is terug te vinden op https://www.amsterdam.nl ... Handboek schuldhulpverlening (derde druk) van Marcel Sem Kok, 9789462364110 voor € 35,50 bij Boom hoger onderwijs. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. ... Studystore | Schuldhulpverlening / deel Handboek, Kok ... ... .amsterdam.nl ... Handboek schuldhulpverlening (derde druk) van Marcel Sem Kok, 9789462364110 voor € 35,50 bij Boom hoger onderwijs. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek schuldhulpverlening, geschreven door Marcel Sem Kok. De samenvattingen zijn door ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Sem Kok
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek schuldhulpverlening.pdf

OMSCHRIJVING

Schuldhulpverlening 3e druk is een boek van Marcel Sem Kok uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789462364110 Maatschappelijk werkers worden steeds vaker geconfronteerd met cli nten met financi le problemen. Dit hoeft niet te betekenen dat dit de eerste vraag van cli nten is aan het maatschappelijk werk. Niet zelden zijn erk financi le problemen, naast tal van andere problemen waar de cli nt hulp bij zoekt.Dit boek gaat over de vraag wat maatschappelijk werkers aan kennis en vaardigheden in huis moeten hebben om mensen met financi le problemen te kunnen helpen. Uitgangspunt is dat schuldhulpverlening altijd een samenspel is van financi le en psychosociale hulp.Handboek schuldhulpverlening is een praktisch studieboek dat de gebruiker de gelegenheid biedt om de opgedane kennis toe te passen in diverse casussen, voorbeelden en opdrachten. In het boek wordt aandacht besteed aan het verwerven van inzicht in de eigen financi le situatie, aan de problematiek van schuldenaren en schuldeisers, het sociaal zekerheidsstelsel, integrale schuldhulpverlening en een methodiek schuldhulpverlening.In deze derde druk is de methodiek schuldhulpverlening grondig vernieuwd. Het boek bevat diverse rapportageformulieren die tevens zijn te downloaden op de website www.methodiekshv.nl.Marcel Sem Kok is docent aan de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening van de Haagse Hogeschool. Tevens zet hij zich als vrijwilliger in voor een schuldhulpverleningsorganisatie in Amersfoort.

Wil je het boek lezen?Handboek schuldhulpverlening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Sem Kok. Lezen Handboek schuldhulpverlening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN