Activerende en passende werkvormen

Activerende en passende werkvormen - Carel van den Burg | Tiliboo-afrobeat.com

...rende en passende werkvormen Naar meer variatie en motivatie in de les ... Activerende werkvorm - SLO ... . Werken aan 21ste eeuwse vaardigheden Bestelnummer: 32404 Onderwijssoort: voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs Auteur(s): Carel van der Burg, Meike Berben en Bert Moonen Uitgever/Jaar: CPS Uitgeverij, september 2019 (5e druk) Materiaal: Boek, 115 pagina's ISBN ... Activerende werkvormen Voortgezet onderwijs J.H. Flokstra Enschede, maart 2006 VO/3076/D/06-327 Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Activerende en passende werkvormen als alternatief voor differentië ... Activerende didactiek: meerwaarde voor leerling en leraar ... . Activerende en passende werkvormen als alternatief voor differentiëren? Carel van der Burg - 12 februari 2019. Veel scholen willen dat er meer gedifferentieerd wordt in de les en zijn bereid daar ook in te investeren. Ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Carel van den Burg
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Activerende en passende werkvormen.pdf

OMSCHRIJVING

Activerende en passende werkvormen 1e druk is een boek van Carel van den Burg uitgegeven bij CPS Uitgeverij. ISBN 9789065080202 Op de meeste scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland staat het activeren en motiveren van leerlingen hoog op de onderwijsagenda. Tevens vindt men dat meer variatie in de les hoognodig is. Docenten zien zelf ook in dat dit een belangrijk onderwerp is. Uit leerlingenenquêtes blijkt vaak dat leerlingen het onderwijs als saai en weinig uitdagend ervaren. Bij de inspectie is het een belangrijk onderdeel uit het waarderingskader. Maar... hoe doe je dit in de praktijk? In dit boek bieden we de lezer op basis van een aantal theoretische principes aanpakken en modellen om leerlingen te motiveren, te activeren, effectief te laten leren en variatie te brengen in de les. Centraal staat hierbij het leren van de leerlingen, dat vorm wordt gegeven door het inzetten van bij de doelen en leerlingen passende werkvormen.

Wil je het boek lezen?Activerende en passende werkvormen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carel van den Burg. Lezen Activerende en passende werkvormen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN