Zeg het eens

Zeg het eens - M. Middag | Tiliboo-afrobeat.com

... het eens' klinkt wel goed en is in zijn eenvoud ook veelzeggend ... NT2.nl | Zeg 't eens | Miranda Middag | 9789085064763 ... . Een raadpleging begint met te zeggen waar je voor komt; brengt dat angst of ongerustheid mee: zeg het dan; en welke aanpak je verwacht: zeg het ons. Wat jij als patiënt te zeggen hebt is onze leidraad. Zeg 't eens is een communicatieve en functionele methode Nederlands als tweede taal voor leerlingen van tien jaar en ouder. De methode kan zowel in groepsverband als bij zelfstudie of remedial teaching worden gebruikt. Met dit product heeft u ook 2 jaar toegang tot de online diens ... PDF Zeg het eens anders! - Lessen van Lisa ... . Met dit product heeft u ook 2 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal. Zeg het eens 1e druk is een boek van Miranda Middag uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789085064763 Zeg 't eens! is een communicatieve en functionele methode Nederlands als tweede taal voor jongeren van tien...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Middag
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zeg het eens.pdf

OMSCHRIJVING

Zeg het eens 1e druk is een boek van Miranda Middag uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789085064763 Zeg 't eens! is een communicatieve en functionele methode Nederlands als tweede taal voor jongeren van tien jaar en ouder. De methode is geschikt voor zowel beginners als leerlingen met een taalachterstand. Zegt eens leert jongeren correcte grammaticale structuren te gebruiken en verrijkt hun woordenschat aanzienlijk. In het boek staat de inlogcode vermeld.

Wil je het boek lezen?Zeg het eens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Middag. Lezen Zeg het eens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN