Waarover men niet spreekt

Waarover men niet spreekt - Wim van Rooy | Tiliboo-afrobeat.com

...ek van Wim van Rooy "Waarover men niet spreekt" is zo helder geschreven en bevat zoveel goed beargumenteerde informatie, die nooit via onze befaamde massamedia of praatuitzendingen naar boven komen, dat ik iedereen die geïnteresseerd in de ondergang van Europa kan aanraden dit boek aan te schaffen ... Waarover Men Niet Spreekt - vpro cinema - VPRO ... . "Waarover men niet spreekt is de verstilde, bijna kalmerende titel van een in feite onrustbarend boek. In de kakofonie die het islamdebat inmiddels is, is dat de grote verdienste van Van Rooy. Een helder en rustig betoog in een oververhitte discussie waarin iedereen roept, weinigen luisteren en vrijwel niemand de moed heeft om vrijuit en feitelijk te spreken over de gevaren van islam in Europa ... ... Waarover men niet spreekt - YouTube ... . In de kakofonie die het islamdebat inmiddels is, is dat de grote verdienste van Van Rooy. Een helder en rustig betoog in een oververhitte discussie waarin iedereen roept, weinigen luisteren en vrijwel niemand de moed heeft om vrijuit en feitelijk te spreken over de gevaren van islam in Europa ... Ludwig Josef Johann Wittgenstein (Wenen, 26 april 1889 - Cambridge, 29 april 1951) was een Oostenrijks-Britse filosoof.Hij heeft veel bijgedragen aan...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim van Rooy
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Waarover men niet spreekt.pdf

OMSCHRIJVING

De vijfde druk verschijnt begin oktober 2016. Belangrijk is dat daarbij de een uitgebreid naam en zaakregister van 40 pagina's is opgenomen. Tegelijk wordt ook de prijs aangepast van dit boek naar 35,00 euro.Al maanden voor het verschijnen veroorzaakte dit boek grote ophef in Vlaanderen en Nederland. Nooit eerder riepen gelouterde en bezonken gedachten zoveel weerstand op, nog voor ze publiek uitgesproken waren. Nu staan ze dan eindelijk gedrukt. Wim van Rooy (1947) trekt ten aanval tegen heel Vlaanderen in deze klassieke polemiek en intellectuele autobiografie.

Wil je het boek lezen?Waarover men niet spreekt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim van Rooy. Lezen Waarover men niet spreekt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN