Statistiek in stappen

Statistiek in stappen - Nel Verhoeven | Tiliboo-afrobeat.com

...eze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet ... Statistiek in stappen - 2e druk - Home ... . Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet. Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet. Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet. De methode Statistiek in stappen slaagt erin om statistiek interessant te maken, voor studenten en docenten. Het boek legt op logisc ... Studystore | Statistiek in stappen, Verhoeven, Nel ... ... . De methode Statistiek in stappen slaagt erin om statistiek interessant te maken, voor studenten en docenten. Het boek legt op logische wijze uit hoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Nel Verhoeven
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Statistiek in stappen.pdf

OMSCHRIJVING

De methode Statistiek in stappen slaagt erin om statistiek interessant te maken, voor studenten en docenten. Het boek legt op logische wijze uit hoe een bepaalde techniek werkt en waarvoor deze gebruikt wordt, met behulp van relevante en actuele voorbeelden. De nadruk ligt niet zozeer op de formules achter de technieken (hoewel deze wel worden uitgelegd), maar meer op de toepassing ervan. Zo wordt statistiek een handig instrument dat je helpt bij het verwerken van kwantitatieve gegevens.Om het leren gemakkelijker te maken, is er bij deze methode een aantal hulpmiddelen beschikbaar, zoals leerdoelen, checkpoints en opdrachten. Op de bijbehorende website www.statistiekinstappen3edruk.nl vind je extra materiaal, zoals uitwerkingen van de opdrachten en checkpoints, een oefententamen, handige links en extra uitleg over SPSS.Statistiek in stappen is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs, maar is ook zeer geschikt als naslagwerk voor mensen die kwantitatieve onderzoeksgegevens willen verwerken.Dit is een verbeterde editie van Statistiek in stappen.

Wil je het boek lezen?Statistiek in stappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nel Verhoeven. Lezen Statistiek in stappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN