Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering

Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering - Joke Claessens | Tiliboo-afrobeat.com

...jkboek Motiverende Gespreksvoering (Paperback) ... Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering van Joke ... ... . Dit boek is een goudmijn voor wie, na een training Motiverende Gespreksvoering (MGV), zich de... Praktijkboek. Heb je een training Motiverende Gespreksvoering gevolgd en wil je ermee aan de slag? Dan is dit boek voor jou een must. Houding, vaardigheden, strategieën; Joke Claessens en Rob d'Hondt vertellen je er alles over in het Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering. Koop Praktijkboek Motiverende Gespreksvoerin ... Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering - Joke Claessens ... ... . Koop Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering van Claessens, Joke met ISBN 9789075569827. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 'Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering' door Joke Claessens, Rob D'Hondt - Onze prijs: €32,90 - Vandaag voor 21:00 uur besteld...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Claessens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een goudmijn voor wie, na een training Motiverende Gespreksvoering (MGV), zich de houding, strategieën en vaardigheden meer eigen wil maken.Dit boek is een goudmijn voor wie, na een training Motiverende Gespreksvoering (MGV), zich de houding, strategieën en vaardigheden meer eigen wil maken.Beknopt en helder worden de aspecten van MGV uitgelegd en geïllustreerd met duidelijke voorbeelden. Elk hoofdstuk biedt oefeningen die alleen, of samen met een ander, gedaan kunnen worden. Er wordt ruim aandacht gegeven aan reflectie op de eigen gespreksvoering om zo stap voor stap te leren.Door de heldere en didactisch doordachte opzet leent het boek zich ook uitstekend voor gebruik in het hoger onderwijs.Anderen over dit Praktijkboek Motiverende GespreksvoeringDe auteurs hebben een praktische vertaling gemaakt van MGV naar de dagelijkse praktijk. Het boek biedt herkenbare voorbeelden in verschillende werkvelden en neemt je mee naar de essentie van wat motiveren is. Als gespreksvoerder stelt het je nog beter in staat om je vaardigheden te blijven ontwikkelen... Een aanrader!" Thijs Biemans, senior adviseur bedrijfsvoering Dienst Justitiële Inrichtingen en communicatie-expertMGV zit inmiddels in het DNA van de organisatie. Medewerkers leveren met MGV een krachtige bijdrage aan het herstelproces van onze cliënten. Het professionele gebruik van MGV vergt onderhoud. Dit boek weet te inspireren en zal daarmee bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze professionals.Fred Gruter, beleidsmedewerker werk- en methodiekontwikkeling, Zienn Opvang en OndersteuningDe praktijkoefeningen in dit boek hebben gelukkig niets van een tentamen om onze deskundigheid te testen. Ze nodigen, helemaal in de geest van MGV, uit om stap voor stap onze vaardigheden te trainen en te reflecteren over onze ervaringen met motiverende gespreksvoering. Een aanrader zowel voor beginners als voor gevorderden. Herman Hacour, hulpverlener-psychotherapeut in de verslavingszorgDe auteursJoke Claessens is verbonden aan het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD). Ze heeft jarenlange ervaring binnen het domein welzijn en hulpverlening en is expert op het terrein van vroeginterventie en Motiverende Gespreksvoering. Ze zet hiermee verder in op de uitdaging die ze in haar jaren als preventiewerker aanging: hulpverleners inspireren en bekwamen in het voeren van motiverende gesprekken.Rob d'Hondt werd al tijdens zijn studie geboeid door de vraag hoe mensen vrijer konden leven. Hij is sinds 1997 actief lid van het internationale netwerk van trainers in MGV (MINT Inc.). Vanuit deze hoedanigheid heeft hij de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan de internationale opleiding van MINT trainers. Hij is een van de oprichters en oud-voorzitter van MINTned en werkt als zelfstandig coach en trainer binnen profit- en non-profitorganisaties.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Claessens. Lezen Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN