Management in het publieke domein

Management in het publieke domein - M. Noordegraaf | Tiliboo-afrobeat.com

...ent in het publieke domein 1e druk is een boek van M ... Ton Bestebreur - adviseur in het publieke domein - de ... ... . Noordegraaf uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062834105 In Management in het publieke domein - Issues, instituties en instrumenten wordt het praktische en wetenschappelijke denken over publiek management systematisch in kaart gebracht. 'Management in het publieke domein' door Mirko Noordegraaf - Onze prijs: €38,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Publiek Management Zodra we het over publiek management hebben wordt aangesloten bij het managementdiscours. Dit discours is niet specifiek van deze tijd of va ... bol.com | Management in het publieke domein ... ... . Dit discours is niet specifiek van deze tijd of van het OB. Hier wordt op twee manieren het managementdiscours verkend. De ene is om het begrip management te definiëren en de ander is om te kijken in welk domein management ligt. Bestel 'Management in het publieke domein' voor € 38.50 Geen verzendkosten...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Noordegraaf
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Management in het publieke domein.pdf

OMSCHRIJVING

Management in het publieke domein 1e druk is een boek van M. Noordegraaf uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062834105 In Management in het publieke domein - Issues, instituties en instrumenten wordt het praktische en wetenschappelijke denken over publiek management systematisch in kaart gebracht. De auteur onderscheidt vier basisbenaderingen aan de hand van vier cases op de terreinen openbaar vervoer, gezondheidszorg, infrastructuur en landbouw. Hij geeft daarbij aan welke benadering in welke situatie het meest zinvol is. Tot slot maakt hij de balans op: Waarom is publiek management belangrijk geworden? Hoe staat het er voor en wat moet er in de toekomst gebeuren?

Wil je het boek lezen?Management in het publieke domein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Noordegraaf. Lezen Management in het publieke domein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN