Gebroken evenwicht tussen oost en west

Gebroken evenwicht tussen oost en west - Gerrit de Vylder | Tiliboo-afrobeat.com

...n evenwicht tussen Oost en West. De zon komt op in het Oosten… De traditionele historiografie gaat te veel uit van de "Noord-Atlantische" of de zogenaamde "Westerse" geschiedenis ... Evenwicht tussen west en oost (Oostende) - Het Nieuwsblad ... . Al te vaak leidt dit tot een vertekening van de historische werkelijkheid, zeker van de sociaal-economische wereldgeschiedenis. Gebroken evenwicht tussen Oost en West. ISBN: 9789044128802 Aantal Pagina's: 344 Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaar Prijs: € 36.00 Uitgever : Garant Uitgevers nv: Print-versie Bestel Nu: Over het boek: Gebroken evenwicht tussen Oost en West | ISBN 9789044128802 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhand ... Gebroken evenwicht tussen Oost en West - Unknown - (ISBN ... ... .00 Uitgever : Garant Uitgevers nv: Print-versie Bestel Nu: Over het boek: Gebroken evenwicht tussen Oost en West | ISBN 9789044128802 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Gebroken evenwicht tussen oost en west. In deze Aziëcentrische sociaal-economische wereldgeschiedenis, die enig is in haar soort, biedt het identificeren van de relevante paradigma's, die vaak steunen op culture...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrit de Vylder
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gebroken evenwicht tussen oost en west.pdf

OMSCHRIJVING

In deze Aziëcentrische sociaal-economische wereldgeschiedenis, die enig is in haar soort, biedt het identificeren van de relevante paradigma’s, die vaak steunen op cultureel-godsdienstige concepten, een breed interpretatief en verklarend kader. De traditionele twintigste-eeuwse historiografie richt zich te veel op de “Noord-Atlantische” of de zogenaamde “Westerse” geschiedenis. Het publiek wordt al te vaak geconfronteerd met deze vertekening van de historische werkelijkheid. Pas in de 19de eeuw werd een oud evenwicht tussen Oost en West verstoord. In een zich globaliserende wereld waarin het economische zwaartepunt zich opnieuw verlegt naar het Oosten, is de erkenning van het enorme belang van Aziatische en andere niet-Europese culturen in het ontstaan van de moderne wereld van essentieel belang om succesvol interculturele communicatie op gang te brengen en te zoeken naar internationaal erkende ethische regels. Meteen biedt het boek een verhelderende inkijk in het 'Oosterse' economische denken en handelen.

Wil je het boek lezen?Gebroken evenwicht tussen oost en west in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrit de Vylder. Lezen Gebroken evenwicht tussen oost en west Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN