De wilde stad / Urban Nature Amsterdam

De wilde stad / Urban Nature Amsterdam - Frans Lemmens | Tiliboo-afrobeat.com

...de stad / Urban Nature Amsterdam (Hardcover) ... Filmladder | De Wilde Stad | Amsterdam ... . Dit prachtige fotoboek over de natuur in Amsterdam bij de gelijknamige film toont hoezeer de dieren... De wilde stad / Urban Nature Amsterdam | ISBN 9789059375000 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Film . Vanaf 1 maart in de bioscoop . De Wilde Stad schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, dat van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten.Bergketens van glas en beton, industriële ... De Wilde Stad - 'Je gaat het pas zien als je het doorhebt.' ... .Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo ... Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels en gebouwen van baksteen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Lemmens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De wilde stad / Urban Nature Amsterdam.pdf

OMSCHRIJVING

Dit prachtige fotoboek over de natuur in Amsterdam bij de gelijknamige film toont hoezeer de dieren in onze nabijheid leven. De reiger die dagelijks bij dezelfde marktkoopman zijn middaghapje bij elkaar scharrelt, de meeuwen die snel iets van hun gading uit de zak pikken voordat de vuilnisman hem ophaalt en de woonbootbewoner die genoegen moet nemen met brutale nieuwe buren zodra naast hem de meerkoet zijn nest bouwt.In De wilde stad maken we kennis met de dieren die leven in de Amsterdamse binnenstad. Sommige zien we nooit, bijvoorbeeld omdat we slapen terwijl ze zich in onze parken en achtertuintjes tegoed doen aan allerlei lekkers, van andere hebben we vooral last omdat ze onze vuilniszakken kapot trekken.De makers van De Nieuwe Wildernis tonen in De wilde stad de ongeziene natuur. Of het nu de eekhoorn, de vos of de slak is: wie de levens van deze dieren van dichtbij beziet, zal onder de indruk zijn van hun slimheid en pracht.

Wil je het boek lezen?De wilde stad / Urban Nature Amsterdam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Lemmens. Lezen De wilde stad / Urban Nature Amsterdam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN