Alles transactie

Alles transactie - Chiel Liezenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...ransactie van Chiel Liezenberg, Douwe Lycklama en Shikko Nijland is uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar 2019 ... Alles transactie | Uitgeverij LannooCampus Nederland ... . Dat maakte de voorzitter van de jury Pierre Spaninks op 18 april bekend tijdens het zestiende Managementboekengala in The Boat House in Rotterdam. Alles transactie (Paperback). Interacties en transacties zijn als ademhalen. We zijn er de hele dag mee bezig, zonder dat we erbij stilstaan.Ze variëren... Alles transactie. Met 'Alles transactie' helpen zij leiders in organisaties de hype van de hoop te ... PDF Alles transactie - Managementboek.nl ... .Ze variëren... Alles transactie. Met 'Alles transactie' helpen zij leiders in organisaties de hype van de hoop te onderscheiden en koers te houden bij verandering. Ze geven inzicht in de wereld van internetplatformen - in zowel de fouten als de kansen - en laten zien hoe jij zorgt voor vertrouwen, de basis van alle transacties. Alles transactie - het perspectief 1.1...

INFORMATIE

AUTEUR
Chiel Liezenberg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Alles transactie.pdf

OMSCHRIJVING

Interacties en transacties zijn als ademhalen. We zijn er de hele dag mee bezig, zonder dat we erbij stilstaan.Ze variëren van bellen en chatten tot elektronisch betalen en inloggen op social media. Maar wat zijn transacties eigenlijk in hun diepste wezen? In dit boek een geïntegreerd perspectief op de kern van het koopproces, tweezijdige markten, platforms, data en vertrouwen.Het enige boek over hoe we controle houden over de voortschrijdende digitalisering.

Wil je het boek lezen?Alles transactie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chiel Liezenberg. Lezen Alles transactie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN