Je ongekende vermogens

Je ongekende vermogens - Anthony Robbins | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Je ongekende vermogens. Dit boek kan je leven veranderen ... Je ongekende vermogens - Home | Facebook ... . Als je doorzettingsvermogen hebt flexibel bent en het woord nee je niet ontmoedigd maar juist aanzet tot betere prestaties, leer je echt dat het in je vermogen ligt om alles wat je wilt in dit leven te bereiken. Voel je vrij om contact met ons op te nemen over onze NLP cursussen en workshops: Sytse: [email protected], telefoon 0384608461, 0640030923, Marlies: [email protected] Sytse is een gecertificeerd NLP-trainer en Marlies een erva ... Je Ongekende Vermogens Samenvatting en Boekrecensie ... ... .nl Sytse is een gecertificeerd NLP-trainer en Marlies een ervaren trainer in Geweldloos Communiceren en Interculturele communicatie. Anthony Robins - Je ongekende vermogens In deze bestseller je ongekende vermogens vertelt Anthony Robbins op boeiende wijze wat Neuro-Linguïs...

INFORMATIE

AUTEUR
Anthony Robbins
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Je ongekende vermogens.pdf

OMSCHRIJVING

Tony Robbins is bekend van de Netflix-documentaire "I'm not your guru'. In "Je ongekende vermogens' vertelt hij op heldere wijze wat Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is en wat het voor je kan doen. Hij laat zien dat je leven excellent kan worden als je zelfbewust en positief leert denken, en ongekende vermogens in jezelf ontdekt. Het principe van NLP, een revolutionaire vorm van psychotherapie, is eenvoudig: als je je een voorstelling maakt van hoe je wilt zijn of wat je wilt bereiken, dan heeft dat beeld een positieve invloed op het resultaat. Hierdoor kun jij het leven leiden dat je voor ogen hebt. "Je ongekende vermogens' is een everseller waarvan al 40.000 exemplaren in Nederland en Vlaanderen zijn verkocht. Tony Robbins (1960) adviseert wereldleiders en topsporters, en is een internationaal veelgevraagd spreker. Met zijn boeken, seminars en de Netflix-documentaire "I'm not your guru' heeft hij wereldwijd de levens beïnvloed van meer dan 50 miljoen mensen.

Wil je het boek lezen?Je ongekende vermogens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthony Robbins. Lezen Je ongekende vermogens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN