De nieuwe aarde-frequenties

De nieuwe aarde-frequenties - Hanneke Hoppenbrouwer | Tiliboo-afrobeat.com

...uwe Aarde-frequenties - ofwel DNA-frequenties - ondersteunen je bij het integreren van de nieuwe energiefrequenties, zodat je met licht, liefde en vreugde door deze transformatie naar het Gouden Tijdperk kunt gaan ... Wat zijn De Nieuwe Aarde Frequenties | DNA-frequenties ... ... . De Nieuwe Aarde-frequenties nemen je mee op een innerlijke reis. De Nieuwe Aarde-frequenties (DNA frequenties) bestaan uit 13 remedies, hologrammen, foto's en pianomuziek die elkaar aanvullen en ondersteunen. In de speelse afkorting die we meestal hanteren, komt de vermoedelijke relatie met ons DNA tot uitdrukking. De Nieuwe Aarde-frequenties - ofwel DNA-frequenties - ondersteunen je bij het integreren van de nieuwe ... De nieuwe aarde-frequenties door Hanneke Hoppenbrouwer ... ... . In de speelse afkorting die we meestal hanteren, komt de vermoedelijke relatie met ons DNA tot uitdrukking. De Nieuwe Aarde-frequenties - ofwel DNA-frequenties - ondersteunen je bij het integreren van de nieuwe energiefrequenties, zodat je met licht, liefde en vreugde door deze transformatie naar het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hanneke Hoppenbrouwer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De nieuwe aarde-frequenties.pdf

OMSCHRIJVING

De Aarde en de mensheid zijn bezig met een evolutionaire sprong van een driedimensionaal naar een multidimensionaal bewustzijn. Wij ervaren dit als een verhoging van de energetische trillingsfrequentie. De Nieuwe Aarde-frequenties - ofwel DNA-frequenties - ondersteunen je bij het integreren van de nieuwe energiefrequenties, zodat je met licht, liefde en vreugde door deze transformatie naar het Gouden Tijdperk kunt gaan. De Nieuwe Aarde-frequenties nemen je mee op een innerlijke reis.De set bestaat uit een boek, twaalf fotokaarten, twaalf hologramkaarten en een cd met pianomuziek, die elkaar aanvullen en ondersteunen. Ze zijn opgehaald en gemaakt in het land van de katharen in Zuid-Frankrijk.Door het lezen van het boek word je meegenomen in de diepere lagen van de frequenties van de Nieuwe Aarde, onder andere met gechannelde informatie, meditaties en de belichting van het schaduw- en lichteffect. De foto's zijn een driedimensionale kijk op de frequenties en worden herkend door de persoonlijkheid. De hologrammen laten de multidimensionale blauwdrukken van de frequenties zien en worden op zielsniveau herkend. De gechannelde pianomuziek op de cd helpt je de energievelden van iedere frequentie nog verder te betreden.Hanneke Hoppenbrouwer heeft een praktijk voor healing en advies, waarin ze werkt met aura-chakrahealing, tarot en coaching.Wilka Zelders werkt als kunstenaar en energetisch therapeut. Zij verbindt zich met het domein van de energie die achter, in en door de tastbare werkelijkheid aanwezig is.Hanneke en Wilka geven beiden cursussen en workshops, onder andere over De Nieuwe Aarde-frequenties.

Wil je het boek lezen?De nieuwe aarde-frequenties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hanneke Hoppenbrouwer. Lezen De nieuwe aarde-frequenties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN