Aan Genesis Voorbij

Aan Genesis Voorbij - Zecharia Sitchin | Tiliboo-afrobeat.com

...SIS VOORBIJ gaat verder dan alleen maar wetenschappelijke nieuwsgierigheid; het probeert diep door te dringen in de kern van het bestaan, de herkomst en bestemming van de mens ... Top 100 Bijbelse uitdrukkingen en gezegden | Historiek ... . Een zeer onthullend relaas over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Verder vindt Sitchin bewijs voor een oude ruimtebasis op Mars.AAN GENESIS VOORBIJ gaat verder dan alleen maar wetenschappelijke nieuwsgierigheid; het probeert diep door te dringen in de kern van het bestaan, de herkomst en bestemming van de mens. Een zeer onthullend relaas over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Aan Genesis voorbij . moderne wetenschap: vooruitgang of inhaalmanoeuvre. Z. SITCHIN, B. de Ko ... Lijst van uitdrukkingen en gezegden ontleend aan de Bijbel ... ... . Een zeer onthullend relaas over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Aan Genesis voorbij . moderne wetenschap: vooruitgang of inhaalmanoeuvre. Z. SITCHIN, B. de Koning Tirion Algemeen Geschiedenis Auteur: Sitchin, Z., Prijs: € 25,00, ISBN/ISBN13: 9789043900324...

INFORMATIE

AUTEUR
Zecharia Sitchin
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Aan Genesis Voorbij.pdf

OMSCHRIJVING

Ruimtevaart, genetische manipulatie, computertechnologie: allemaal hoogstandjes van de moderne wetenschap. Maar is het allemaal wel zo nieuw? Zecharia Sitchin denkt van niet en weet overtuigend aan te tonen dat heel oude culturen op aarde al een verbluffende wetenschappelijke kennis hadden. In feite is de hedendaagse technologie een 'herontdekking' van wat de Soemeriërs, oude Egyptenaren en andere vroege volken al wisten.Sitchin baseert zijn ontdekkingen op gegevens op Soemerische kleitabletten en in het bijbelboek Genesis. De Soemeriërs schrijven hun kennis toe aan buitenaardse voorouders, de Anunnaki, afkomstig van de planeet Nibiru. Deze planeet bevindt zich waarschijnlijk binnen ons zonnestelsel - een tiende planeet dus, waar ook moderne sterrenkundigen naar op zoek zijn. Verder vindt Sitchin bewijs voor een oude ruimtebasis op Mars.AAN GENESIS VOORBIJ gaat verder dan alleen maar wetenschappelijke nieuwsgierigheid; het probeert diep door te dringen in de kern van het bestaan, de herkomst en bestemming van de mens. Een zeer onthullend relaas over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.

Wil je het boek lezen?Aan Genesis Voorbij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zecharia Sitchin. Lezen Aan Genesis Voorbij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN