25 eeuwen theologie

25 eeuwen theologie - none | Tiliboo-afrobeat.com

...en theologie van Laurens ten Kate, Marcel Poorthuis, 9789461059307 voor € 39,90 bij Boom Filosofie ... 25 eeuwen theologie: Intermezzo 1-9 — Tilburg University ... ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. 25 eeuwen theologie is voorzien van een verhelderende algemene inleiding, korte introducties bij elke denker, tekstfragmenten, literatuursuggesties per hoofdstuk, een handig register en een tijdtafel. Met medewerking van: Welmoet Boender, Mirjam Elbers, Abdelilah Ljamai, Michiel op De Coul en Rinse Reeling Brouwer Over de auteur(s): 25 eeuwen theologie wil in deze behoefte voorzien door een omvangrijk overzicht te bieden van de belangrijkste theologische denkers en hun teksten in de westerse geschiedenis. Van de vroegste auteurs van de heilige boeken in jodendom, christendom en islam voert dit boek via ... 25 eeuwen theologie door Laurens ten Kate, Marcel ... ... . Van de vroegste auteurs van de heilige boeken in jodendom, christendom en islam voert dit boek via het denken over God en mens in de oudheid en de middeleeuwen naa...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
25 eeuwen theologie.pdf

OMSCHRIJVING

Na het succes van 25 eeuwen westerse filosofie is er nu eindelijk 25 eeuwen theologie. De rijkdom aan oorspronkelijke teksten maakt dit boek tot zowel een unieke bloemlezing als een overzichtelijke geschiedenis van de theologische erfenis van de westerse wereld. Godsdienst en spiritualiteit zijn al enige tijd helemaal terug op de maatschappelijke en politieke agenda. Daarbij vragen steeds meer mensen naar de religieuze bronnen van onze geseculariseerde cultuur. 25 eeuwen theologie wil in deze behoefte voorzien door een omvangrijk overzicht te bieden van de belangrijkste theologische denkers en hun teksten in de westerse geschiedenis. Van de vroegste auteurs van de heilige boeken in jodendom, christendom en islam voert dit boek via het denken over God en mens in de oudheid en de middeleeuwen naar de moderne en hedendaagse tijd. 25 eeuwen theologie biedt een fraaie galerij van denkers en de ideeën waarmee zij de veelzijdige geschiedenis van jodendom, christendom en islam kritisch hebben begeleid. 25 eeuwen theologie is voorzien van een verhelderende algemene inleiding, korte introducties bij elke denker, tekstfragmenten, literatuursuggesties per hoofdstuk, een handig register en een tijdtafel. Met medewerking van: Welmoet Boender, Mirjam Elbers, Abdelilah Ljamai, Michiel op De Coul en Rinse Reeling Brouwer Over de auteur(s):Laurens ten Kate is universitair docent godsdienst filosofie, christelijke theologie en religiestudies. Hij is auteur van verschillende publicaties op het gebied van filosofie en religie. Bij uitgeverij Boom & SUN verscheen onder zijn redactie Encyclopedie van de filosofie (2007).Marcel Poorthuis is professor in de dialoog tussen godsdiensten aan de Tilburg University. Van zijn hand verschenen eerder o.a. Van Harem tot Fitna (samen met Theo Samelink, 2010) en Dialoog tussen religies (2011).

Wil je het boek lezen?25 eeuwen theologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen 25 eeuwen theologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN