Youp als beroep

Youp als beroep - Youp van 't Hek | Tiliboo-afrobeat.com

...up ergens zijn beroep moet invullen, schrijft hij niet dat hij cabaretier is of columnist, maar dat hij Youp is ... Boek Youp als beroep, Youp van 't Hek | Kaleida.nl ... . Youp als beroep. Hij is de enige op de wereld die dat vak uitoefent. Wat het inhoudt? Schrijven en spelen. Krant en theater. Liefst zo veel mogelijk. Nu wordt Youp 65. Vroeger was dat de pensioengerechtigde leeftijd. Youp was maandag 25 februari te gast bij DWDD over 'Youp als beroep' Kijk hier het hele fragment terug Als Youp ergens zijn beroep moet invullen, schrijft hij niet dat hij cabaretier is of columnist, maar dat hij Youp is. Youp als beroep. Hij is de enige op de wereld die dat vak uitoefent. Wat het inhoudt? Schrijven en spelen. Kr ... Youp als beroep - NRC Webwinkel ... . Youp als beroep. Hij is de enige op de wereld die dat vak uitoefent. Wat het inhoudt? Schrijven en spelen. Krant en theater. Liefst zo veel mogelijk. Nu wordt Youp 65. Vroeger was dat […] Als Youp ergens zijn beroep moet invullen, schrijft hij niet dat hij cabaretier is of columnist, maar dat hij Youp ...

INFORMATIE

AUTEUR
Youp van 't Hek
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Youp als beroep.pdf

OMSCHRIJVING

Als Youp ergens zijn beroep moet invullen, schrijft hij niet dat hij cabaretier is of columnist, maar dat hij Youp is. Youp als beroep. Hij is de enige op de wereld die dat vak uitoefent. Wat het inhoudt? Schrijven en spelen. Krant en theater. Liefst zo veel mogelijk. Nu wordt Youp 65. Vroeger was dat de pensioengerechtigde leeftijd. Een mooi moment om op je lauweren te gaan rusten. Voor Youp niet. Die wordt er juist onrustig van. Dat zijn toekomst korter is dan zijn verleden vindt hij verschrikkelijk. Zijn antwoord is: nog harder werken. Hoewel, werken? Youp noemt het zelf spelen. Hij speelt in de theaters en in de krant. In Youp als beroep blikt hij met foto's, columns, anekdotes, liedteksten en andere herinneringen terug op de eerste veertig jaar van zijn overvolle loopbaan. De lol spat er vanaf. Nou heeft hij ook niet echt te klagen. Al dertig jaar speelt hij voor een altijd uitverkochte zaal en bijna even zo lang is hij een van de best gelezen columnisten van ons land. En voorlopig gaat hij daar rustig mee door.Een must voor de liefhebber, een ode aan het plezier.

Wil je het boek lezen?Youp als beroep in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Youp van 't Hek. Lezen Youp als beroep Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN