Het Akasha-veld

Het Akasha-veld - Ervin Laszlo | Tiliboo-afrobeat.com

...een soort zee van fijnstoffelijke energie waaruit alles ontstaat: atomen en melkwegstelsels, sterren en planeten, levende wezens en zelfs bewustzijn ... Download PDF Het Akasha-veld - pianofortefestival.nl ... . Dit nulpuntveld of Akasha-veld is het universele en permanente geheugen van het universum. Niet alleen het kosmische verleden ligt erin besloten, het herbergt ook de aanzet tot wat nog ... De Akashakroniek, van het Sanskriet akasha (ether, hemel of uitspansel), is een van oorsprong hindoeïstische opvatting over het bestaan van een allesdoordringend medium, 'ether' genoemd of het 'vijfde element' waar de term kroniek in de theosofie aan toegevoegd is. In deze kroniek zouden alle gebeurtenissen die ooit hebben plaatsgevonden, elke gedachte en emotie voorgoed bewaard worden in een ... Wat zijn de ... bol.com | De Akasha-ervaring | 9789020203851 | Pim van ... ... . In deze kroniek zouden alle gebeurtenissen die ooit hebben plaatsgevonden, elke gedachte en emotie voorgoed bewaard worden in een ... Wat zijn de Akasha Kronieken? Mystici en wijzen hebben altijd volgehouden dat er een alles verbindend kosmisch veld bestaat. Deze Universele energie heeft vele namen: het Akasha-veld, de Wereldziel, het Nul-punt, in de B...

INFORMATIE

AUTEUR
Ervin Laszlo
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Akasha-veld.pdf

OMSCHRIJVING

Mystici en wijzen hebben altijd volgehouden dat er een alles verenigend en alles verbindend kosmisch veld bestaat. Het vormt de oorsprong van onze werkelijkheid en is tevens een soort kosmisch geheugen, waarin alle gebeurtenissen worden 'opgeslagen' en waaruit informatie kan worden opgeroepen. Recente experimenten in de vacuümfysica hebben het bestaan van dit Akasha-veld aangetoond. Het is een soort zee van fijnstoffelijke energie waaruit alles ontstaat: atomen en melkwegstelsels, sterren en planeten, levende wezens en zelfs bewustzijn. Dit nulpuntveld of Akasha-veld is het universele en permanente geheugen van het universum. Niet alleen het kosmische verleden ligt erin besloten, het herbergt ook de aanzet tot wat nog komen gaat. In toegankelijke taal en in een heldere logica draagt Ervin Laszlo de wezenlijke onderdelen van dit concept aan. De lezer zal ervaren hoe talloze wetenschappelijke en kosmische puzzelstukjes op hun plaats vallen en hoe de kosmische samenhangen en de onderliggende eenheid manifest worden.

Wil je het boek lezen?Het Akasha-veld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ervin Laszlo. Lezen Het Akasha-veld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN