De hele vis - het kookboek

De hele vis - het kookboek - Josh Niland | Tiliboo-afrobeat.com

...n allemaal meer vis eten en we zijn doordrongen van het belang van duurzaamheid: met dit boek raak je geïnspireerd en breid je je repertoire uit met de heerlijkste nieuwe ideeën van dé chef-kok van deze tijd ... bol.com | Het grote Libelle kookboek, Ilse D'Hooghe ... ... . In .De hele vis - het kookboek benadert Sydney's meest innovatieve chef-kok Josh Niland op een heel nieuwe manier alle aspecten van het bereiden van visgerechten. De hele vis - het kookboek,Karakter Uitgevers B.V. is een middelgrote zelfstandige uitgeverij, gespecialiseerd in commerciële fictie, praktische nonfictie, computerboeken en software en audioboeken. Daarnaast zijn wij zeer actief op het gebied van luisterb ... De hele vis - het kookboek - Chicklit.nl ... .V. is een middelgrote zelfstandige uitgeverij, gespecialiseerd in commerciële fictie, praktische nonfictie, computerboeken en software en audioboeken. Daarnaast zijn wij zeer actief op het gebied van luisterboeken, waarin vele klassieke jeugdtitels verschijnen. Het Fishes kookboek Verhalen en recepten van duurzame visserijen over de hele wereld Bart van Olphen en Tom Kime Van de wilde zalm in de Yukon-rivier in Alaska tot de kreeft die gevangen wordt met aaspotten voor de kust van...

INFORMATIE

AUTEUR
Josh Niland
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De hele vis - het kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

We willen allemaal meer vis eten en we zijn doordrongen van het belang van duurzaamheid: met dit boek raak je geïnspireerd en breid je je repertoire uit met de heerlijkste nieuwe ideeën van dé chef-kok van deze tijd.In .De hele vis – het kookboek benadert Sydney's meest innovatieve chef-kok Josh Niland op een heel nieuwe manier alle aspecten van het bereiden van visgerechten. Of het nu gaat om het vinden van de juiste vis, het fileren, rijpen of zouten, alles wat we al dachten te weten wordt opnieuw onder de loep genomen en uitgelegd. Josh Nilands missie isanderen te inspireren vis te zien als een bijzondere voedingsbron en een culinair seizoensproduct. Met dit boek zijn nieuwe culinaire hoogtepunten binnen ieders handbereik.Proef de meer dan 60 recepten voor het bereiden van talloze vissoorten: van kabeljauw-leverpaté op toast, vis-cassoulet en geroosterd merg van vissenbotten tot aan de echte perfecte fish-and-chips. De hele vis – het kookboek zal de lezer er snel van overtuigen dat er meer op de wereld is dan alleen visfilet en dat er veel meer soorten vis zijn dan we denken.

Wil je het boek lezen?De hele vis - het kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josh Niland. Lezen De hele vis - het kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN