De geschiedenis van Nederland in 100 voorwerpen (geb)

De geschiedenis van Nederland in 100 voorwerpen (geb) - Gijs van der Ham | Tiliboo-afrobeat.com

...ands Ideeënliteratuur / Historisch . 512 pagina's Eerste druk: De Bezige Bij, Amsterdam (Nederland) Gijs van der Ham, conservator van het Rijksmuseum, heeft uit de collectie honderd opmerkelijke voorwerpen gekozen om het grote verhaal van Nederland te vertellen: bekende schilderijen en beelden, bijzondere sieraden, foto's, penningen en wapentuig, zelfs een paar kapotte schoenen en een ... De geschiedenis van Nederland in 100 voorwerpen, Gijs van ... ... ... ik dacht eigenlijk het boekwerk van het Rijksmuseum te bestellen, maar kende de titel niet helemaal (achteraf bleek ik op zoek naar: de geschiedenis van Nederland in 100 voorwerpen). bovendien kreeg ik er 2 vanwege een kennelijk niet direct doorgewerkte ideal betaling, die achteraf wel doorging. deze systeem fout is snel en met goede ondersteunende service hersteld. Een reis door tijd en ruimte in 100 voorwerpen (deel 1) In 2015 geleden kocht ik (na ergens een laaiend po ... De geschiedenis van Nederland in 100 voorwerpen ... . bovendien kreeg ik er 2 vanwege een kennelijk niet direct doorgewerkte ideal betaling, die achteraf wel doorging. deze systeem fout is snel en met goede ondersteunende service hersteld. Een reis door tijd en ruimte in 100 voorwerpen (deel 1) In 2015 geleden kocht ik (na ergens een laaiend po...

INFORMATIE

AUTEUR
Gijs van der Ham
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De geschiedenis van Nederland in 100 voorwerpen (geb).pdf

OMSCHRIJVING

Dit is hét nieuwe geschiedenisboek van het Rijksmuseum. Nu het museum in april 2013 na een renovatie van tien jaar weer opengaat, heeft conservator Gijs van der Ham uit de collectie honderd opmerkelijke voorwerpen gekozen om het grote verhaal van Nederland te vertellen: bekende schilderijen en beelden, bijzondere sieraden, foto’s, penningen en wapentuig, zelfs een paar kapotte schoenen en een klont peper. Gijs van der Ham neemt de lezer aan de hand van deze voorwerpen mee op een verrassende, avontuurlijke reis door het verleden van Nederland. Hij laat in honderd verhalen zien welke rol deze voorwerpen door de tijd heen speelden, hoe ze werden gebruikt, wat ze zeggen over onze voorouders en hun doen en laten. In elk verhaal over elk object belicht hij een belangrijk aspect van onze geschiedenis. Zo geven 100 voorwerpen een heel gevarieerd beeld van ons vaak rijke, maar soms ook verwarrende of pijnlijke verleden.

Wil je het boek lezen?De geschiedenis van Nederland in 100 voorwerpen (geb) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gijs van der Ham. Lezen De geschiedenis van Nederland in 100 voorwerpen (geb) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN