De dikke Vinazza

De dikke Vinazza - Diane Lensink | Tiliboo-afrobeat.com

...llen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... De dikke Vinazza - Debestekookboeken.be ... . De heerlijke en eerlijke recepten van Vinazza worden in deze Dikke Vinazza afgewisseld met charmante en ontroerende schetsen van het leven en de mensen in dit deel van Ligurië. `Wie er eenmaal is geweest, komt altijd terug. Want er bestaat geen tweede Vinazza. De vallei met eeuwenoude olijfbomen, de uilen, de everzwijnen, De Dikke Vinazza is een compilatie van de eerder verschenen Vinazza-kookboeken en het derde boek, waar Diane druk mee bezig was toen ze ziek werd. De (h)eerlijke recepten worden afgewisseld met charmante en ontroerende schetsen ... De Dikke Vinazza - Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië ... . De (h)eerlijke recepten worden afgewisseld met charmante en ontroerende schetsen van het leven in dit deel van Ligurië en de mensen die zo met deze streek verbonden zijn. De dikke Vinazza | ISBN 9...

INFORMATIE

AUTEUR
Diane Lensink
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
De dikke Vinazza.pdf

OMSCHRIJVING

Actrice Diane Lensink (1950-2012) ontdekte in 1978, bij toeval, het totaal verlaten gehucht Vinazza en was meteen verliefd. Stukje bij beetje kocht ze er al de huisjes en bijbehorende olijfbomen op en ging er in 1993 permanent wonen. Zij maakte van het paradijselijke Vinazza, diep verborgen in de uitlopers van de Italiaanse Alpen, een agriturismo met een eigen grote moestuin, waar levensgenieters, natuurliefhebbers en rustzoekers zich ook tegoed kunnen doen aan haar geweldige keuken. Alles is hier puur en bereid met wat de natuur op dat moment te bieden heeft. De heerlijke en eerlijke recepten van Vinazza worden in deze Dikke Vinazza afgewisseld met charmante en ontroerende schetsen van het leven en de mensen in dit deel van Ligurië. `Wie er eenmaal is geweest, komt altijd terug. Want er bestaat geen tweede Vinazza. De vallei met eeuwenoude olijfbomen, de uilen, de everzwijnen, de krekels en de duizenden vuurvliegjes. De brandende zon op de uit ruwe steen opgetrokken boerenhuisjes en de pergola van blauwe regen.'Het Parool `Misschien lekkerbek ik extra omdat ik zelf een jaar in Italië heb gewoond, maar zoals het hier beschreven staat, zo is het. Daarbij komt dat Lensink zeer vaardig is met de pen. En met de pollepel en het mes, als ik het zo bekijk. Het water loopt me in de mond. 'Je kunt bij mij goed eten. Wat weer niet wil zeggen dat ik heel goed kan koken. Maar ik heb goede spullen,' schrijft ze. Onnodige bescheidenheid, lijkt me, maar ondertussen wel het credo van de Italiaanse keuken.' de Volkskrant, Onno Kleyn over Vinazza. De maan, het land en het leven.

Wil je het boek lezen?De dikke Vinazza in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diane Lensink. Lezen De dikke Vinazza Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN