Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen - Dr. Arlene K. Unger | Tiliboo-afrobeat.com

...trouwen is een realistische inschatting van je kwaliteiten ... Zelfvertrouwen vergroten? 50 Zelfvertrouwen tips direct te ... ... . Die is meestal gebaseerd op positieve ervaringen uit het verleden: het ging eerder goed, dus je vertrouwt erop dat je het er nu ook goed vanaf brengt.' Zelfvertrouwen is het gevoel van eigenwaarde. Letterlijk betekent het het vertrouwen van een persoon in zichzelf in dat wat hij of zij kan of hoe diegene is. Zelfvertrouwen is een belangrijk begrip in de psychologie. Het zegt veel over iemands functioneren. Iemand die wein ... Zelfvertrouwen - carrieretijger.nl ... . Het zegt veel over iemands functioneren. Iemand die weinig zelfvertrouwen heeft staat minder zeker in het leven en heeft ... weinig zelfvertrouwen is gebaseerd op negatieve ervaringen, positieve ervaringen kunnen het zelfvertrouwen weer laten groeien, met dat gegroeide zelfvertrouwen zal je weer makkelijker meer positieve ervaringen genereren, waardoor je weer meer zelfvertrouwen krijgt, enz…het begin is m...

INFORMATIE

AUTEUR
Dr. Arlene K. Unger
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zelfvertrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Ontsnap aan onzekerheid en zelfkritiek met 50 makkelijke oefeningen. Klinisch psychologe en gezondheidscoach dr. Arlene K. Unger geeft je snelle en effectieve mindfulness- en ontspanningsoefeningen die je helpen om negatieve gedachtespiralen te vervangen door positieve affirmaties - en je moed en zelfvertrouwen naar boven te halen. Door het kleine formaat kun je het boekje altijd dicht bij je dragen in je tas of (jas)zak. Open het wanneer je zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken.

Wil je het boek lezen?Zelfvertrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dr. Arlene K. Unger. Lezen Zelfvertrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN