Retourtje inzicht

Retourtje inzicht - Toinette Loeffen | Tiliboo-afrobeat.com

...e inzicht bevat veel individuele en groepsopdrachten, denk- en doeopdrachten ... Samenvatting Retourtje inzicht - Stuvia ... . In alle hoofdstukken wordt gewerkt met casuïstiek, internetsites, films, portretten, muziek en theater. Dit alles maakt dit boek een verrassende reisgids voor iedereen die zich wil voorbereiden op het succesvol omgaan met diversiteit in welzijn, gezondheidszorg of onderwijs. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Retourtje inzicht, geschreven door Toinette Loeffen & Herma Tigchelaar. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inho ... Retourtje inzicht | Gratis boeken downloaden in pdf, fb2 ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over diversiteit, beroep, cultuur, inzicht, scheikunde, natuurkunde, retourtje inzicht & Kort. Bestel 'Retourtje inzicht' vanaf € 38.50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel g...

INFORMATIE

AUTEUR
Toinette Loeffen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Retourtje inzicht.pdf

OMSCHRIJVING

Retourtje inzicht 2e druk is een boek van Toinette Loeffen uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046903582 Voor sociale professionals is het belangrijk om goed inzicht te hebben in de vele facetten van iemands identiteit. Dan gaat het over de identiteit van de mensen met wie ze werken én die van henzelf. Retourtje inzicht helpt ze dit inzicht te ontwikkelen.Het boek bevat drie leerroutes. In de route 'Denken' presenteren de auteurs verschillende theorieën rond diversiteit en inclusie en een model om met aspecten van diversiteit te werken. Geïnspireerd door de Community Art-methode dagen zij in de route 'Doen' studenten uit om op een creatieve en praktische manier aan hun diversiteitscompetenties te werken. In de route 'Dagblog van een reiziger' kunnen de studenten zich laten inspireren door het verhaal van een zoektocht naar inzicht. Verder maken studenten kennis met kleurrijke professionals die laten zien hoe zij creatief omgaan met diversiteit.Retourtje inzicht bevat veel individuele en groepsopdrachten, denk- en doeopdrachten. In alle hoofdstukken wordt gewerkt met casuïstiek, internetsites, films, portretten, muziek en theater. Dit alles maakt dit boek een verrassende reisgids voor iedereen die zich wil voorbereiden op het succesvol omgaan met diversiteit in welzijn, gezondheidszorg of onderwijs.Toinette Loeffen werkt als master Social Work, kunstvakdocent theater, projectleider en onderzoeker aan Co-creatie en onderzoekt de kracht van sociaal artistieke projecten bij het Kenniscentrum Sociale Innovatie van de Hogeschool Utrecht. Herma Tigchelaar is theoloog en doet bij hetzelfde kenniscentrum onderzoek naar religie en biografie. Samen ontwikkelen zij programma's rond diversiteit en creativiteit.

Wil je het boek lezen?Retourtje inzicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toinette Loeffen. Lezen Retourtje inzicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN