Evenementenlogistiek

Evenementenlogistiek - Maarten van Rijn | Tiliboo-afrobeat.com

...entenlogistiek - logistiek concept Evenementenlogistiek: ook evenementen hebben een logistiek concept nodig Maarten van Rijn, NHTV Breda Logistiek heeft op evenementen een enorme impact, met name op service en veiligheid ... Evenementenlogistiek samenvatting - Evenementenlogistiek ... ... . Daarom staat in dit hoofdstuk de evenementen-logistiek centraal. De context en de scope van evenementenlogistiek worden Haal je mbo-diploma voor logistiek bij festivals en andere evenementen bij het ROC van Amsterdam. Je leert alles over logistiek en transport. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Evenementenlogistiek, geschreven door M Van Rijn & D.A. van Damme. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, ... Samenvatting Evenementenlogistiek - Stuvia ... . Je leert alles over logistiek en transport. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Evenementenlogistiek, geschreven door M Van Rijn & D.A. van Damme. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Maarten van Rijn en Dick van Damme, evenementenlogistiek, Evenementenlogistiek, van rijn en van damme,...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten van Rijn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Evenementenlogistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Evenementenlogistiek behandelt de harde kant van de evenementen organisatie: de 'productie'. In het boek wordt niet alleen beschreven 'WAT' er georganiseerd moet worden maar vooral 'HOE' zaken georganiseerd moeten worden. Als basis worden logistieke en verkeerskundige theorieën gebruikt die worden vertaald naar praktijkvoorbeelden. Zo komen onder andere locatiekeuze, mobiliteitsplannen, site ontwerp en capaciteitsvraagstukken aan bod.Het boek is met name bedoeld voor de HBO studies en minoren die zich richten op 'event management' in brede zin. Te denken valt hierbij aan 'Vrijetijdsmanagement', 'Sports and Leisure', 'Evenementenlogistiek'. Maar ook voor hen die meer willen weten over wat er bij de organisatie van een event komt kijken.

Wil je het boek lezen?Evenementenlogistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten van Rijn. Lezen Evenementenlogistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN