De meesters van het verre oosten

De meesters van het verre oosten - Baird T. Spalding | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij De meesters van het verre oosten ... De meesters van het verre Oosten - Baird T. Spalding ... ... . Dit boek raakt in de diepte je ziel. Je voelt je meteen verbonden met de kracht die dit boek uitstraald.Het geeft je inspiratie en inzicht in de kern van je wezen. Vooral in deze tijd is het een heel belangrijk gegeven om je spiritueel te gaan ontwikkelen in plaats van alleen materieel. DE MEESTERS VAN HET VERRE OOSTEN - DEEL V Baird T. Spalding I Beelden van vroegere gebeurtenissen. II Ken uzelf. III Bestaat er een God? I ... De Meesters van het Verre Oosten | Mens en Gezondheid ... ... . II Ken uzelf. III Bestaat er een God? IV Het eeuwige leven. V Het goddelijke patroon. VI Weet dat gij weet. VII De werkelijkheid. VIII Meesterschap over de dood. IX De wet van voorziening. X De waarheid zal u vrij maken. De Meesters van het Verre Oosten is een van de meest spraakmakende spirituele boeken van de 20e eeuw. Tijdens een expeditie in de H...

INFORMATIE

AUTEUR
Baird T. Spalding
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De meesters van het verre oosten.pdf

OMSCHRIJVING

De Meesters van het Verre Oosten is een van de meest spraakmakende spirituele boeken van de 20e eeuw. Tijdens een expeditie in de Himalaya, eind 19e eeuw, ontmoeten de schrijver en zijn metgezellen de 'Meesters van het Himalaya-gebergte'. Deze Meesters maken de expeditieleden deelgenoot van hun bijzondere ervaringen en vermogens, die door buitenstaanders als bovennatuurlijk en onmogelijk worden beschouwd. De lessen van de Meesters getuigen van een grote wijsheid en een diep religieus inzicht. De Meesters nemen aan dat Boeddha de weg naar het Licht wijst, maar ze stellen onomwonden dat Christus de weg naar het Licht is, ofwel een staat van bewustzijn waarnaar we allen op weg zijn: het Christus-bewustzijn.

Wil je het boek lezen?De meesters van het verre oosten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Baird T. Spalding. Lezen De meesters van het verre oosten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN