Blueberry Integraal Hc06

Blueberry Integraal Hc06 - Jean Giraud | Tiliboo-afrobeat.com

...rry Integraal Hc06 (Hardcover). Blueberry is de absolute referentie van de westernstrip ... bol.com | Blueberry integraal Hc07., Jean Giraud ... ... . Jean-Michel Charlier en Jean Giraud bedenken de cultheld... Blueberry integraal Hc07. (Hardcover). Blueberry is de absolute referentie van de westernstrip. Jean-Michel Charlier en Jean Giraud bedenken de cultheld... Blueberry Integraal Hc01. (Paperback). Blueberry heeft een harde kop. Hij is prikkelbaar, niet altijd respectvol voor de militaire hiërarchie en... Blueberry integraal Hc01. | ISBN 9789462106895 direct en eenvoudig te bestellen bij ... bol.com | Blueberry Integraal Hc06, Jean Giraud ... ... ... Blueberry integraal Hc01. | ISBN 9789462106895 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Blueberry - Integraal. Blueberry heeft een harde kop. Hij is prikkelbaar, niet altijd respec...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Giraud
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Blueberry Integraal Hc06.pdf

OMSCHRIJVING

Blueberry is de absolute referentie van de westernstrip. Jean-Michel Charlier en Jean Giraud bedenken de cultheld in 1963 voor het weekblad Pilote. In het begin zetten ze een bonkige soldaat neer die een lookalike is van de Franse filmster Jean-Paul Belmondo. Naarmate de reeks opschiet vervaagt die gelijkenis. Blueberry is een stijfkop: hij is nors, iets te onberekenbaar voor de militaire rechtlijnigheid en heeft lak aan discipline. Zo deinst hij er niet voor terug om af en toe te deserteren om een opdracht tot een goed einde te brengen.

Wil je het boek lezen?Blueberry Integraal Hc06 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Giraud. Lezen Blueberry Integraal Hc06 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN