Aan zet met inzet

Aan zet met inzet - Gaston Dollevoet | Tiliboo-afrobeat.com

...et met inzet' bekijkt dit vraagstuk vanuit het perspectief van werkgever en werknemer en geeft handvatten aan managers, (hr )adviseurs en werknemers om gezamenlijk aan de slag te gaan ... Aan zet met inzet, Gaston Dollevoet, Herman Evers, Peter ... ... . Het laat zien dat het brede onderwerp duurzame inzetbaarheid op vele manieren is onder te brengen in de hr-procesgang van instroom - doorstroom - uitstroom. Aan zet met inzet bekijkt dit vraagstuk vanuit het perspectief van werkgever en werknemer en geeft handvatten aan managers, (hr-)adviseurs en werknemers om gezamenlijk aan de slag te gaan. Het laat zien dat het brede onderwerp duurzame inzetbaarheid op vele manieren is onder te brengen in de hr-procesgang van instroom doorstroom uitstroom. Inzet aan Zet heeft ook veel ... bol.com | Aan zet met inzet (ebook), Gaston Dollevoet ... ... . Het laat zien dat het brede onderwerp duurzame inzetbaarheid op vele manieren is onder te brengen in de hr-procesgang van instroom doorstroom uitstroom. Inzet aan Zet heeft ook veel ervaring met de (ondersteuning van) uitvoering van plannen. O...

INFORMATIE

AUTEUR
Gaston Dollevoet
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Aan zet met inzet.pdf

OMSCHRIJVING

De inzetbaarheid van je mensen meten en managen.Op elk organisatieniveau!We moeten allemaal langer werken, maar we kunnen niet altijd ons huidige werk blijven doen. Hoe kunnen organisaties het best blijven profiteren van de ervaring van hun medewerkers, en hoe blijven werknemers met plezier aan het werk? Inzetbaarheid is een actueel thema waarover nog weinig informatie gestructureerd beschikbaar is.Aan zet met inzet bekijkt dit vraagstuk vanuit het perspectief van werkgever en werknemer en geeft handvatten aan managers, (hr-)adviseurs en werknemers om gezamenlijk aan de slag te gaan. Het laat zien dat het brede onderwerp duurzame inzetbaarheid op vele manieren is onder te brengen in de hr-procesgang van instroom doorstroom uitstroom.Aan de hand van statistische gegevens onderbouwen de auteurs ook kwantitatief dat investeren in uitzetbaarheid en inzetbaarheid noodzakelijk en productief is.Het boek is opgebouwd aan de hand van het model 'Samenhang duurzame inzetbaarheid', waarbij een Duurzame-Inzetbaarheid Score Card (DISC) de inzetbaarheid meetbaar maakt. De unieke combinatie van visie, tools en een uitgebreide casusbeschrijving geeft inzicht in het organiseren van duurzame inzetbaarheid op organisatieniveau.Drs. Gaston Dollevoet (1965) is partner bij DEXIS Arbeid (www.dexisarbeid.nl), veranderaars op het gebied van effectief samenwerken rondom arbeid met alskernthema's verzuim, duurzame inzetbaarheid en werkplezier.Drs. Peter Dona (1955) is eigenaar van adviesbureau Dona HR Advies BV (www.donahradvies.nl), adviseurs op het gebied van duurzame inzetbaarheid, integraal gezondheid management en strategisch HRM. Hij is ook medeoprichter en eigenaar van adviesbureau Donysium BV (www.donysium.nl) gespecialiseerd in vraagstukken van strategische personeelsplanning en HR risicomanagement.Herman Evers (1955) oprichter en eigenaar van Evident, ontwerpbureau voor sociale zekerheid (www.evident-bv.nl), dat met de Sociaal Accountant® profit en non-profit organisaties ondersteunt bij het opnieuw inrichten van hun interne socialezekerheidsorganisatie.De auteurs zijn allen sinds 2004 als kerndocent voor Avans+ betrokken bij de post-HBO opleiding Register Adviseur Integraal Gezondheidsmanagement (RAIGM).

Wil je het boek lezen?Aan zet met inzet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gaston Dollevoet. Lezen Aan zet met inzet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN