Veerkracht bij kindertrauma

Veerkracht bij kindertrauma - Naomi Vandamme | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek Veerkracht bij kindertrauma toont je aan de hand van de veerkrachtpuzzel, een veerkrachtgerelateerd werkkader, hoe ... Veerkracht na traumatische ervaring - TKM-Herstel na trauma ... . De informatie uit dit boek kan ook dienen als basis voor het gebruik van trainingsmaterialen als de Veerkracht Materialendoos (ISBN 9789401454162). 'Veerkracht bij kindertrauma, Handboek voor hulpverleners' door Naomi Vandamme - Onze prijs: €35,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Samenvatting. Hoe kun je er als hulpverlener aan bijdragen veerkracht bij kinderen te vergroten? Het handboek Veerkrac ... Veerkracht bij kindertrauma | Uitgeverij LannooCampus ... ... . Samenvatting. Hoe kun je er als hulpverlener aan bijdragen veerkracht bij kinderen te vergroten? Het handboek Veerkracht bij kindertrauma toont je aan de hand van de veerkrachtpuzzel, een veerkrachtgerelateerd werkkader, hoe.. De informatie uit dit boek kan ook dienen als basis voor het gebruik van trainingsmaterialen als de Veerkracht Materialendoos (ISBN 9789401454162). Naomi Vandamme is auteur van het boek "veerkracht na kindertrauma" en ontwikkelaar van de "veerkrachtmaterialendoos" beide gepubl...

INFORMATIE

AUTEUR
Naomi Vandamme
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Veerkracht bij kindertrauma.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kun je er als hulpverlener aan bijdragen veerkracht bij kinderen te vergroten? Het handboek Veerkracht bij kindertrauma toont je aan de hand van de veerkrachtpuzzel, een veerkrachtgerelateerd werkkader, hoe.De informatie uit dit boek kan ook dienen als basis voor het gebruik van trainingsmaterialen als de Veerkracht Materialendoos (ISBN 9789401454162).In het handboek Veerkracht bij kindertrauma wordt op een heldere manier beschreven welke factoren veerkracht bij kinderen kunnen versterken en welke wetenschappelijke evidentie hiervoor is. Veelvuldig gebruik van praktijkvoorbeelden, tips, geformuleerde doelen en reflectiemomenten slaat de brug tussen theorie en praktijk.

Wil je het boek lezen?Veerkracht bij kindertrauma in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Naomi Vandamme. Lezen Veerkracht bij kindertrauma Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN