Handboek Gemmotherapie

Handboek Gemmotherapie - Ted Gerretzen | Tiliboo-afrobeat.com

...k Gemmotherapie 1e druk is een boek van Ted Gerretzen uitgegeven bij Mannavita Bvba ... Handboek klinische gemmotherapie Download PDF ePUB ... ... . ISBN 9789080778443 Het Handboek voor Gemmotherapie is een verhelderend en rijk gellustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie. GEMMOTHERAPIE: BIOLOGISCHE SLEUTELS TOT OPLOSSINGEN Gemmotherapie Het woord gemmo is afgeleid van gemma het latijnse woord voor knop. Gemmotherapie is een vorm van fytotherapie, gebaseerd op bereidingen van embryonale plantenweefsels, die zich in een stadium van snelle celdeling of groei bevinden. Men noemt deze therapievorm daarom ook wel fyto-embryotherapie. Ontstaan van de g ... Handboek gemmotherapie Yours Healthcare boek - Online Kopen ... . Men noemt deze therapievorm daarom ook wel fyto-embryotherapie. Ontstaan van de gemmotherapie De ... ISBN 9789080778443 Het Handboek voor Gemmotherapie is een verhelderend en rijk gellustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie. De gemmotherapie maakt gebruik van de embryonale weefsels van bomen en struiken en hun toepassing is verrassend...

INFORMATIE

AUTEUR
Ted Gerretzen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Gemmotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek Gemmotherapie 1e druk is een boek van Ted Gerretzen uitgegeven bij Mannavita Bvba. ISBN 9789080778443 Het Handboek voor Gemmotherapie is een verhelderend en rijk gellustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie. De gemmotherapie maakt gebruik van de embryonale weefsels van bomen en struiken en hun toepassing is verrassend veelzijdig.In het Handboek voor Gemmotherapie vindt u een beknopte uiteenzetting over de definitie, de wetenschappelijke achtergrond, de bereiding en de dosering. Drienvijftig uitgebreide monograflen met vooral een grondige weergave van de eigenschappen en de indicaties van de verschillende gemmotherapeutica, alsook de mogelijke combinaties vormen de hoofdmoot van het werk.Daarnaast is een overzicht van het werkingsgebied van de diverse gemmotherapeutische middelen opgenomen en een repertorium met meer dan 280 aandoeningen en de passende gemmotherapeutica.Het Handboek voor Gemmotherapie richt zich in het algemeen tot al wie belangstelling heeft voor natuurlijke geneeswijzen en in het bijzonder tot personen die professioneel met fytotherapie omgaan.

Wil je het boek lezen?Handboek Gemmotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ted Gerretzen. Lezen Handboek Gemmotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN