Emotionele chantage

Emotionele chantage - Susan Forward | Tiliboo-afrobeat.com

...ele chantage is een zeer krachtige vorm van manipulatie waarbij mensen ons direct of in direct proberen te bedreigen of te straffen als we niet doen wat zij willen ... hoe ga je om met emotionele chantage? - GoeieVraag ... . De kern van elke vorm van chantage is een dreigement, die op veel verschillende manieren kan worden geuit. Emotionele chantage en emotionele manipulatie zijn zeer krachtige vormen van manipulatie waarbij iemand de ander direct of indirect probeert te bedreigen of te straffen als ze niet doen wat zij willen. De basis van elke vorm van chantage is een dreigement die op veel verschillende manieren kan worden geuit. Emotionele chantage is een erg krachtige vorm van chan ... Emotionele chantage | Mens en Gezondheid: Leven ... . De basis van elke vorm van chantage is een dreigement die op veel verschillende manieren kan worden geuit. Emotionele chantage is een erg krachtige vorm van chantage en vindt een basis in een bepaald type persoon. De persoon die bepaalde zaken als "ernstig" ervaart en het uit wil sluiten. Door te manipuleren denkt hij/zij dit uit te kunnen sluiten. Denk hierbij aan zaken als: Agressie (verbaal en non verbaal) geeft een machtig gev...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Forward
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Emotionele chantage.pdf

OMSCHRIJVING

In Emotionele chantage laat dr. Susan Forward zien hoe emoties een relatie kunnen saboteren. Duizenden mensen lijden doordat ze gemanipuleerd worden door iemand met wie ze een emotionele band hebben.Zij gaat in op vragen als: Hoe komt het toch dat ik steeds weer denk dat ik verloren heb? Waarom moet ik altijd toegeven aan de wensen van anderen? Waarom kan ik toch niet voor mezelf opkomen? Waarom laat ik me toch steeds voor het blok zetten?Zij laat aan de hand van voorbeelden uit haar praktijk zien hoe problemen met eigenwaarde, intimiteit en werk samenhangen met de voortdurende tirannie van de manipulator. Zij toont de strategie├źn die mensen kunnen volgen om de slachtofferrol te overwinnen, helderheid te krijgen in de huidige contacten en te functioneren als vrije en verantwoordelijke volwassenen.Dit boek is bestemd voor de tallozen die warmte hebben gemist, zich afgewezen voelen en die als volwassenen nog steeds wanhopig verlangen naar goedkeuring: alsmede voor diegenen die zichzelf nog steeds onbewust schuldig voelen voor alles wat verkeerd ging.

Wil je het boek lezen?Emotionele chantage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Forward. Lezen Emotionele chantage Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN