Cooperatief leren in het basisonderwijs

Cooperatief leren in het basisonderwijs - M. Forrer | Tiliboo-afrobeat.com

...atief leren in het basisonderwijs (Paperback) ... Bureau ISBN - Cooperatief leren in het basisonderwijs ... . Coöperatief leren staat met name in de Verenigde Staten al veel langer in de belangstelling van... De werkvormen zijn zo opgezet dat alle leerlingen evenveel inbreng hebben. En dat stimuleert het leren: leerlingen zijn actief met de leerstof bezig. Ze praten er bijvoorbeeld met elkaar over, waardoor de inhoud van de stof meer betekenis voor hen krijgt. Bovendien leren de leerlingen ook beter sam ... PDF Speciaal onderwijs - Leraar24 ... . Bovendien leren de leerlingen ook beter samenwerken. Bij coöperatief leren zijn er 17 werkvormen die de leerkracht kan inzetten. In dit artikel worden 17 coöperatieve werkvormen behandeld. Het zijn werkvormen met actieve deelname. Coöperatief leren heet ook wel samenwerkend leren. Bij coöperatief leren gaat het om de samenwerking tussen sterkere en zwakkere leerlingen. Dit wordt gestimuleerd door coöperatieve werkvormen, waarbij kinderen i...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Forrer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Cooperatief leren in het basisonderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Coöperatief leren staat met name in de Verenigde Staten al veel langer in de belangstelling van leerkrachten. In deze publicatie willen we laten zien dat coöperatief leren ook in het Nederlandse basisonderwijs een waardevolle aanvulling is. Dit boek is in de eerste plaats bestemd voor leerkrachten en schoolteams. De invalshoek is zeer praktisch. Er wordt antwoord gegeven op vragen als: Wat levert coöperatief leren de leerlingen en de leerkracht op? Wat kunnen de leerlingen precies doen? en Hoe is coöperatief leren in de dagelijkse lespraktijk in te passen?

Wil je het boek lezen?Cooperatief leren in het basisonderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Forrer. Lezen Cooperatief leren in het basisonderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN