Waar is het lam ?

Waar is het lam ? - Phillip Keller | Tiliboo-afrobeat.com

...r is het lam tot het brandoffer. Genesis 22:7b ... Wat zit waar bij een lam? - Vlakbij de Molen ... . Vele jaren was het geloof van Abraham om de beloofde zoon beproefd en bestreden: 'Zouden Gods beloftenissen, verder haar vervulling missen?' Immers door Izak zou de Heere de belofte van de komende Messias vervullen. Waar is het lam ? (Hardcover). Waar is het lam?Phillip Keller schreef veel boeken, waaronder het bekende 'Hoe een herder Psalm 23 ziet'. In dit boek... Waar is het Lam ten brandoffer? We hebben ... Genesis 22:7 'Waar is het lam tot het brandoffer?' ds. L.W ... ... ... Waar is het Lam ten brandoffer? We hebben in de titel het woord 'lam' met een hoofdletter afgedrukt. Want natuurlijk gaat het uiteindelijk allemaal om dat ene Lam, de Heere Jezus Christus. Toen Johannes de doper Hem zag, sprak hij die monumentale woorden - eigenlijk het antwoord op Izaks vraag: "Zie het Lam van God, Dat de zonde van de wereld ... Dit lam, in de plaats van Izak, wijst naar Jezus, het Lam van God dat de zonde van de wereld wegneemt. Luther zegt: "De zonde ...

INFORMATIE

AUTEUR
Phillip Keller
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Waar is het lam ?.pdf

OMSCHRIJVING

Waar is het lam?Phillip Keller schreef veel boeken, waaronder het bekende 'Hoe een herder Psalm 23 ziet'. In dit boek 'Waar is het Lam?' weet hij, vanuit z'n ervaring als schaapherder, op boeiende wijze de symboliek van 'het Lam Gods' te verwoorden. In zes hoofdstukken behandelt Keller in duidelijke taal passages uit het Oude Testament, over de betekenis van 'het Lam Gods'. Zijn eenvoudige manier van uitleg geeft een verrassend inzicht op de tekst van de behandelde bijbelgedeelten.

Wil je het boek lezen?Waar is het lam ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Phillip Keller. Lezen Waar is het lam ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN