Voeding & Intelligentie

Voeding & Intelligentie - Jean Carper | Tiliboo-afrobeat.com

...genter door speciale voeding voor de hersenen Onderzoek heeft uitgewezen dat er wel degelijk voedingsmiddelen bestaan die je hersenen optimaliseren en je brein meer kans geven om zich te ontwikkelen tot een extreme hoogte en intelligentie ... Voeding volgens de vijf elementenleer | Die-Eet - Groesbeek ... . Voeding & intelligentie vertelt u onder meer: welke vetten ons intelligenter en gelukkiger maken; welke vitaminen de intelligentie en het geheugen kunnen stimuleren; hoe hoge bloeddruk ons brein kan doen slinken; welke voedingsmiddelen we moeten sliken om het geheugen aan te scherpen en de hersencellen een verjongingskuur te geven. Sommige stromingen in de wetenschap zijn zelfs van mening dat men ook door middel van voeding zijn intelligentie kan beïnvloeden. Het begrip "Brain food" is iets wat al langer onderwerp van aandacht is bij onderzoek van onze hersenfunc ... "Artificiële intelligentie tast ons mens-zijn aan" | EOS ... ... . Sommige stromingen in de wetenschap zijn zelfs van mening dat men ook door middel van voeding zijn intelligentie kan beïnvloeden. Het begrip "Brain food" is iets wat al langer onderwerp van aandacht is bij onderzoek van onze hersenfuncties. Vooral veel waarde wordt in dat verband toegekend aan omega-3 vetzuren uit vis, lijnzaadolie e...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Carper
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Voeding & Intelligentie.pdf

OMSCHRIJVING

Ons brein kan veranderen door wat we eten!Baanbrekend wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat voeding en voedingssupplementen onze hersenen een leven lang op volle toeren kunnen doen draaien. Zo verhogen ze tijdens onze jeugd de vermogens van onze hersenen en op onze oude dag kunnen ze geestelijke achteruitgang voorkomen en ongedaan maken.Voeding & intelligentie vertelt u onder meer:welke vetten ons intelligenter en gelukkiger maken;welke vitaminen de intelligentie en het geheugen kunnen stimuleren;hoe hoge bloeddruk ons brein kan doen slinken;welke voedingsmiddelen we moeten sliken om het geheugen aan te scherpen en de hersencellen een verjongingskuur te geven.

Wil je het boek lezen?Voeding & Intelligentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Carper. Lezen Voeding & Intelligentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN