Who is accountable

Who is accountable - Werner van Beusekom | Tiliboo-afrobeat.com

...accountable? 'Who is accountable' is het eerste boek waarbij sales- marketing en communicatie op 1 lijn wordt gebracht ... Home - The accountables ... .De disciplines functioneren hierbij als team. Ze hebben alle drie de verantwoordelijkheid voor het doorvertalen van de visie, missie en strategie. In het boek Who is accountable? - Sales, marketing en communicatie op één lijn werken Franck Kuppers en Werner van Beusekom het door hen ontwikkelde SAMACO model uit.. Het SAMACO model helpt organisaties om Sales, Marketing en Communicatie op één lijn te brengen en om duidelijkhei ... ACCOUNTABLE | meaning in the Cambridge English Dictionary ... .. Het SAMACO model helpt organisaties om Sales, Marketing en Communicatie op één lijn te brengen en om duidelijkheid te scheppen over de accountability van de vakgebieden. accountable definition: 1. Someone who is accountable is completely responsible for wha...

INFORMATIE

AUTEUR
Werner van Beusekom
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Who is accountable.pdf

OMSCHRIJVING

Of je nu in de sales, marketing of communicatie werkt (of gaat werken), dit boek helpt je succesvoller te zijn in je (toekomstige) vak. Je leest hoe organisaties baat hebben van het op één lijn brengen van sales, marketing en communicatie. Je leest ook hoe het delen van kennis, transparante communicatie en het meten en analyseren van data werkprocessen verbeteren.Sales, marketing en communicatie op één lijn In de bestaande literatuur is nauwelijks beschreven hoe je sales, marketing en communicatie op één lijn brengt. De auteurs hebben met de SAMACO-journey en het SAMACO-model deze leemte gevuld. SAMACO staat voor: sales, marketing en communicatie. De journey laat zien hoe je in enkele stappen komt tot optimale samenwerking en accountability tussen de disciplines. Het model is toepasbaar op elk type organisatie.www.whoisaccountable.nlDit boek is een echt doeboek. De theorie wordt continu toegepast op de praktijk van nu met voorbeelden, cases en interviews met professionals die werken voor diverse gerenommeerde (A-)merken. Op www.whoisaccountable.nl zijn talloze templates online beschikbaar, zodat je zelf met de opgedane kennis aan de slag kan.

Wil je het boek lezen?Who is accountable in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Werner van Beusekom. Lezen Who is accountable Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN