Top 1000 van de Belgische wielrenners

Top 1000 van de Belgische wielrenners - Jacques Sys | Tiliboo-afrobeat.com

...0 van de Belgische wielrenners. Jacques Sys ... Top 1000 van de Belgische wielrenners | De drvkkery ... . Het ultieme overzichtswerk van de 1000 beste Belgische wielrenners; Met lange en korte verhalen, over de vedetten die met een aureool van onsterfelijkheid door het leven stappen, maar ook over de vele andere renners die elk op hun manier een rol speelden in het peloton. Vanaf woensdag 14 maart ligt het boek 'Top 1000 van de Belgische wielrenners' in de Standaard Boekhandel. Dit naslagwerk portretteert 1000 renners ... TOP 1000 VAN DE BELGISCHE WIELRENNERS. - Sportmediashop ... . Dit naslagwerk portretteert 1000 renners die 150 jaar wielersport kleur gaven. Hieronder als opwarmer enkele anekdotes. Top 1000 van de Belgische wielrenners; Lees een stukje uit het boek. Top 1000 van de Belgische wielrenners Jacques Sys. Nederlands | Hardcover € 39,99 + 79 punten . Op voorraad, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuisleveri...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Sys
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Top 1000 van de Belgische wielrenners.pdf

OMSCHRIJVING

Met lange en korte verhalen, over de vedetten die met een aureool van onsterfelijkheid door het leven stappen, maar ook over de vele andere renners die elk op hun manier een rol speelden in het peloton. Over vallen en opstaan, triomfen en tragedies - de wielersport is een metafoor van het leven. De verschillende generaties en tendensen worden gebundeld in dit meer dan 500 pagina's dikke werk: van de grimmigheid uit het prille begin, de opkomst van het ploegensysteem en de technische evoluties tot de intrede van de wetenschap.

Wil je het boek lezen?Top 1000 van de Belgische wielrenners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Sys. Lezen Top 1000 van de Belgische wielrenners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN