Stadsplanten

Stadsplanten - Ton Denters | Tiliboo-afrobeat.com

...anten wordt mogelijk gemaakt door FLORON en de Werkgroep Stadsplanten Breda ... Stadsflora van de Lage Landen , Ton Denters | ISBN ... ... . Recente reacties. Tags. Amersfoort Amsterdam Breda chia composiet Den Haag Deventer eikvaren Genk giftig goudbes gras Haarlem Harig knopkruid Hongaarse raket hooiland kademuren Kransgras kruisbloemen madeliefje Middelburg muurplanten Muurvaren nieuwkomer ... Stadsplanten zijn aangepast aan de stenige omgeving waarin ze groeien en vormen zelfs een apart floradistrict: het urbane district. Vaak zijn het planten uit warme, rotsachtige streken, maar er zitten ook ... Stadsplanten - Pagina 2 van 23 - Urbane flora van Nederland ... . Vaak zijn het planten uit warme, rotsachtige streken, maar er zitten ook heel gewone Nederlandse planten tussen met speciale eigenschappen die ze voor de stad geschikt maken. Stadsplanten wordt mogelijk gemaakt door FLORON en de Werkgroep Stadsplanten Breda. Recente reacties. Tags. Amersf...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Denters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Stadsplanten.pdf

OMSCHRIJVING

In deze complete gids is de stadsflora prachtig in beeld gebracht. In totaal passeren 700 soorten de revue , waarvan de meest markante planten uitvoerig zijn geportretteerd. Een bijzonder onderdeel in de gids is het deel 'Bezoektips in de grote steden'. Aan de hand daarvan kan men in steden verspreid over het hele land bijzondere plekken bekijken! Deze rijk geïllustreerde gids is een unicum in ons land. Wie nieuwsgierig is naar de verrassende wereld van stadsplanten kan niet om deze gids heen.

Wil je het boek lezen?Stadsplanten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Denters. Lezen Stadsplanten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN