Sara en Seth

Sara en Seth - J. Hicks | Tiliboo-afrobeat.com

...len hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... Seth Holmes and Sarait Martinez on the future impacted by ... ... . Sara en Seth | ISBN 9789075636321 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Sara En Seth. Auteur:J. Hicks Nederlands; 224 pagina's; Petiet; februari 2001; Samenvatting. Na de goede ontvangst van het eerste SARA-boek is het een genoegen om de verdere groei van Sara te mogen beleven in dit vervolg. Vergelijken - Sara en Seth (j. Hicks) ISBN: 9789075636321 - Na de goede ontvang ... Vele soorten struiken - popular.towncg.com ... . Vergelijken - Sara en Seth (j. Hicks) ISBN: 9789075636321 - Na de goede ontvangst van het eerste SARA-boek is het een genoegen om de verdere groei van Sara te mogen beleven in dit vervolg. Sara e...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Hicks
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Sara en Seth.pdf

OMSCHRIJVING

Na de goede ontvangst van het eerste SARA-boek is het een genoegen om de verdere groei van Sara te mogen beleven in dit vervolg. Seth is de jongen die pas is komen wonen in het kleine dorp van Sara. Seth is een intense ‘zoeker’ die antwoord wil op alle raadsels die het leven biedt. Het tweetal wordt onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken (wet van de aantrekkingskracht) en ze beleven een avontuurlijke tocht naar verlichting en ontdekking van hun eigenheid. Sara laat Seth ook kennismaken met haar vriend Salomon (de wijze uil uit het eerste boek) en Salomon gaat verder met het beantwoorden van de vragen waar Sara nog mee zit. Gaandeweg wordt de lezer (hoe jong of oud ook) meegenomen in de groei die de kinderen doormaken. Dit boek is een gouden doos met briljante stenen van wijsheid. Je hoeft ze alleen maar uit de doos te nemen en aan je hart te drukken.

Wil je het boek lezen?Sara en Seth in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Hicks. Lezen Sara en Seth Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN