Onwaarschijnlijke spion

Onwaarschijnlijke spion - Daniel Silva | Tiliboo-afrobeat.com

...schijnlijke spion (Paperback). Berlijn: januari 1944 Hitlers geheime dienst wil tot elke prijs weten waar de geallieerden de aanval op het bezette ... Spion - Wikipedia ... ... De onwaarschijnlijke spion. Berlijn, januari 1944. Hitlers geheime dienst wil tot elke prijs weten waar de geallieerden de aanval op het bezette Europa zullen inzetten. Hun enige kans die informatie binnen te halen: Catherine Blake, een bloedmooie spionne die al voor de oorlog in Londen is gestationeerd. De onwaarschijnlijke spion blijft spannend tot en met het laatste hoofdstuk, ook al mag de uiteindelijke afloop voor de lezer die wel eens een g ... Daniel Silva - De onwaarschijnlijke spion (1997) ... . De onwaarschijnlijke spion blijft spannend tot en met het laatste hoofdstuk, ook al mag de uiteindelijke afloop voor de lezer die wel eens een geschiedenisboek heeft gelezen, natuurlijk geen verrassing meer zijn. Daniel Silva - De onwaarschijnlijke spion, uitgeverij Meulenhoff-M, 508 pag. De onwaarschijnlijke spion. Berlijn, januari 1944. Hitlers geheime dienst wil tot elke prijs weten waar de...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Silva
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Onwaarschijnlijke spion.pdf

OMSCHRIJVING

Berlijn: januari 1944 Hitlers geheime dienst wil tot elke prijs weten waar de geallieerden de aanval op het bezette Europa zullen inzetten. Hun enige kans die informatie binnen te halen: Catrine Blake, een bloedmooie spionne die al voor de oorlog in Engeland is gestationeerd. Londen:januari 1944 De landing op D-day wordt in het grootste geheim voorbereid. Catrine Blakes opdracht: een kwetsbare Amerikaanse ingeneur verleiden die in Engeland voor de geallieerden een kunstmatige haven bouwt. Kan commander Alfred Vicary - actief voor de Engelse militaire inlichtingendienst, een schaakspelende historicus, gerekruteerd door Winston Churchill en een persoonlijke vriend ook - de Duitse spionne opsporen zonder een invasie in gevaar te brengen? Hun kat en muis spel, met als inzet het succes - of mislukking? - van de invasie van de galieerden, vormt het decor van het meeslepende verhaal van De onwaarschijnlijke spion. Het markeert ook het debuut van een opvallend thrillertalent.

Wil je het boek lezen?Onwaarschijnlijke spion in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Silva. Lezen Onwaarschijnlijke spion Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN