De zeven bronnen van arbeidsvreugde

De zeven bronnen van arbeidsvreugde - K. Kouwenhoven | Tiliboo-afrobeat.com

...en bronnen van arbeidsvreugde richt zich op managers die de resultaten en de werksfeer willen verbeteren ... Workshop: 7 bronnen van arbeidsvreugde - Van Kleef Instituut ... . Daarnaast is het bedoeld voor alle mensen die meer vreugde in hun werk willen beleven en zo hun prestaties willen verbeteren. Inmiddels is de zesde oplage van dit boek verschenen. Ongeveer twintig jaar geleden ging ik met het onderwerp arbeidsvreugde aan de slag. Ik vroeg aan mensen waar ze van genieten op hun werk. In de antwoorden van ongeveer duizend mensen zag ik patronen: de zeven bronnen van arbeidsvreugde. Uit ... Vraag & antwoord - De zeven bronnen van arbeidsvreugde ... . In de antwoorden van ongeveer duizend mensen zag ik patronen: de zeven bronnen van arbeidsvreugde. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen met deze bronnen veel preciezer kunnen uitleggen hoe ze hun werk beleven. De zeven bronnen van arbeidsvreugde 1e druk is een boek van K. Kouwenhoven uitgegeven bij Vm Uitgevers. ISBN 9789080894327 Arbeidsvreugde is zowel essentieel voor individuen en organisaties als voor de maatschappij. Effecten van vreugdeloos werken worden steeds meer zichtbaar...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Kouwenhoven
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De zeven bronnen van arbeidsvreugde.pdf

OMSCHRIJVING

De zeven bronnen van arbeidsvreugde 1e druk is een boek van K. Kouwenhoven uitgegeven bij Vm Uitgevers. ISBN 9789080894327 Arbeidsvreugde is zowel essentieel voor individuen en organisaties als voor de maatschappij. Effecten van vreugdeloos werken worden steeds meer zichtbaar: burn-out, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Vaak verdwijnt de voldoening in het werk door een te hoge werkdruk, pesterijen, onbekwame leidinggevenden of gebrek aan waardering. Iedereen wil vreugde in zijn werk ervaren en goed presteren, maar slechts weinigen weten hoe je dat bereikt.Dit lees-, leer- en werkboek laat zien dat arbeidsvreugde en prestaties maakbaar zijn. Het biedt praktische handvatten voor het ontdekken, uitbreiden en op peil houden van arbeidsvreugde. Door middel van vele cases, interviews, citaten, modellen en checklisten laat het boek de lezer zien hoe de laatste inzichten op het terrein van arbeidsvreugde in de praktijk toegepast kunnen worden. En wel zodanig dat organisaties en individuele mensen plezierig kunnen werkenn beter kunnen presteren.De zeven bronnen van arbeidsvreugde richt zich op managers die de resultaten en de werksfeer binnen hun team willen verbeteren; die het (ziekte)verzuim willen verlagen, die een reorganisatie soepeler willen laten verlopen en het performance management willen intensiveren. Daarnaast is het bedoeld voor alle mensen die meer vreugde in hun werk willen beleven en zo hun prestaties willen verbeteren.

Wil je het boek lezen?De zeven bronnen van arbeidsvreugde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Kouwenhoven. Lezen De zeven bronnen van arbeidsvreugde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN