De Geestelijke Mens

De Geestelijke Mens - Watchman Nee | Tiliboo-afrobeat.com

...stelijke Mens is het eerste en tevens enige boek van omvang dat ooit geschreven is door de bekende Chinese kerkleider Watchman Nee ... Dementie - als het geheugen je voorgoed in de steek laat ... ... . Dit boek vormt de basis van Watchman Nee's denken en prediking en speelt later altijd op de achtergrond van zijn toespraken en Bijbeluitleg een grote rol. De Geestelijke Mens is het eerste en tevens enige boek van omvang dat ooit zelf geschreven is door de bekende Chinese kerkleider Watchman Nee. Dit boek vormt de basis van Watchman Nee's denken en prediking en speelt later altijd op de achtergrond van zijn toespraken en B ... Watchman Nee - Wikipedia ... . Dit boek vormt de basis van Watchman Nee's denken en prediking en speelt later altijd op de achtergrond van zijn toespraken en Bijbeluitleg een grote rol. costerus geestelijke mens verbeterde ongewijzigde herdruk. Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten.Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail.Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86 GEESTELIJKE MENS (Hardcover). 62 preken. In duidelijke bewoordingen geeft Costerus antwoord op de vraag: Wie is geestelijk, wi...

INFORMATIE

AUTEUR
Watchman Nee
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Geestelijke Mens.pdf

OMSCHRIJVING

De Geestelijke Mens is het eerste en tevens enige boek van omvang dat ooit geschreven is door de bekende Chinese kerkleider Watchman Nee. Dit boek vormt de basis van Watchman Nee's denken en prediking en speelt later altijd op de achtergrond van zijn toespraken en Bijbeluitleg een grote rol. In De Geestelijke Mens wordt op praktische wijze een veelheid aan onderwerpen belicht:De centrale rol van het kruis Het leren verstaan van Gods stem Het belang van gebed en geestelijke oorlogvoering Het voorkomen van misleiding Het toetsen van bovennatuurlijke verschijnselen Het verschil tussen Gods werk en dat van onsWatchman Nee (1903 - 1972) wordt gezien als een van de belangrijkste kerkelijke leiders binnen het Chinese christendom. Hij heeft de basis gelegd voor de huisgemeenten in China, die de vervolgingen van het Communistische Regime wisten te doorstaan. In 1952 werd Watchman Nee gearresteerd en valselijk beschuldigd van vele misdaden, waarvoor hij tot zijn dood in 1972 in de gevangenis verbleef.

Wil je het boek lezen?De Geestelijke Mens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Watchman Nee. Lezen De Geestelijke Mens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN