Basismodel voor methodische hulp en dienstverlening in het sociaal werk

Basismodel voor methodische hulp en dienstverlening in het sociaal werk - Ad Snellen | Tiliboo-afrobeat.com

...odel voor methodische hulp- en dienstverlening in het sociaal werk behandelt een diversiteit aan werkvormen die binnen de sociale sector voorkomen ... Basismodel voor methodische hulp en dienstverlening in het ... ... . De interactie met cliëntsystemen, probleemaanpak, fasering en de visie van de sociaal werker hierop komen achtereenvolgens aan bod. Basismodel voor methodisch hulpverlenen in het maatschappelijk werk biedt studenten en werkers een manier om methodisch werken te analyseren en om na te gaan hoe zij als hulpverlener hun aanpak kunnen samenstellen uit onderdelen van verschillende methoden, afhankelijk van de specifieke problematiek en de cliënt. Samenvatting Basismodel voor Methodische Hulp- en Dienstverlening in het Sociaal Werk - H. 7, 9, 10, 14-15 Samenvatting Methodisch handel ... bol.com | Basismodel Voor Methodisch Hulpverlenen In Het ... ... . Samenvatting Basismodel voor Methodische Hulp- en Dienstverlening in het Sociaal Werk - H. 7, 9, 10, 14-15 Samenvatting Methodisch handel...

INFORMATIE

AUTEUR
Ad Snellen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Basismodel voor methodische hulp en dienstverlening in het sociaal werk.pdf

OMSCHRIJVING

De sociale sector werkt met vele methodieken. Hoe kiest de professional de juiste? Dit boek behandelt alle bouwstenen van methodisch werken in de hulp- en dienstverlening en biedt een methodiek overstijgend kader. Zo weet de professional wát hij kiest. Via een eclectisch-integratieve manier van denken en analyseren, helpt dit boek bovendien bij een systematiek in het maken van die keuzes. Zodat de professional ook weet hoe hij kiest. Hierdoor kan de sociaal werker het eigen handelen kritisch analyseren, onderbouwen, verantwoorden én variëren.Basismodel voor methodische hulp- en dienstverlening in het sociaal werk behandelt een diversiteit aan werkvormen die binnen de sociale sector voorkomen. De interactie met cliëntsystemen, probleemaanpak, fasering en de visie van de sociaal werker hierop komen achtereenvolgens aan bod. Tevens krijgt de gebruiker een helder analyseschema. Deze vierde druk van Basismodel voor methodische hulp- en dienstverlening in het sociaal werk is geactualiseerd met recente ontwikkelingen, inzichten en voorbeelden. Het boek is bedoeld voor (gevorderde) studenten van sociale studies en voor de sociaal werker die zich verder wil professionaliseren.Ad Snellen is als docent verbonden geweest aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen. René van der Drift van de Hogeschool Leiden heeft meegewerkt aan deze geactualiseerde druk.

Wil je het boek lezen?Basismodel voor methodische hulp en dienstverlening in het sociaal werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ad Snellen. Lezen Basismodel voor methodische hulp en dienstverlening in het sociaal werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN