Handboek Public Management - Financien van de decentrale overheid

Handboek Public Management - Financien van de decentrale overheid - Matheus Wassenaar | Tiliboo-afrobeat.com

...k Public Management - Financien van de decentrale overheid 2e druk is een boek van Matheus Wassenaar uitgegeven bij Sdu Uitgevers ... managementboekhandel.nl : Sdu Overheid ... . ISBN 9789012579827 Gemeenten, provincies en waterschappen zijn belangrijke overheidslagen. Gemeenten leveren tal van voorzieningen, van het verstrekken van de bijstandsuitkeringen, Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek Public Management - Financien van de decentrale overheid, geschreven door Matheus Wassenaar & Maarten Allers. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan ui ... Handboek Public Management - Financien van de decentrale ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over & Lokale overheid. Handboek public management Financien van de decentrale overheid: Amazon.es: Wassenaar, Matheus, All...

INFORMATIE

AUTEUR
Matheus Wassenaar
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Public Management - Financien van de decentrale overheid.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek Public Management - Financien van de decentrale overheid 2e druk is een boek van Matheus Wassenaar uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012579827 Gemeenten, provincies en waterschappen zijn belangrijke overheidslagen.Gemeenten leveren tal van voorzieningen, van het verstrekken van de bijstandsuitkeringen,tot de inzameling van huishoudelijk afval en de huisvestingvan onderwijs. Waterschappen zorgen voor schoon water en borgen dat hetwaterpeil op niveau blijft. Provincies hebben onder meer taken op het gebiedvan verkeer en vervoer en het leefmilieu. Samen zijn deze drie overheidslagengoed voor zo'n 30 procent van de totale overheidsuitgaven.Financi n van de decentrale overheden biedt een compleet en actueel beeld van deinkomsten en uitgaven van de overheden. Voor een groot deel ontvangen degemeenten, provincies en de waterschappen hun inkomsten van het Rijk. Daarnaastleggen ze zelf heffi ngen op. Dit boek beschrijft de relatie tussen het rijksbeleiden het fi nancieel beleid op decentraal niveau. Ook wordt uitgebreidingegaan op het fi nancieel management bij de decentrale overheden.Mattheus Wassenaar, Maarten Allers en Jan Verhagen zijn alle drie - elk vanuithun eigen achtergrond - deskundigen op het terrein van de fi nanci n van dedecentrale overheden en publiceren regelmatig over dit onderwerp.

Wil je het boek lezen?Handboek Public Management - Financien van de decentrale overheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matheus Wassenaar. Lezen Handboek Public Management - Financien van de decentrale overheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN