De praktijk van auditing & assurance

De praktijk van auditing & assurance - Barbara Majoor | Tiliboo-afrobeat.com

...ktijk van Auditing & Assurance is het tweede deel uit de serie Elementaire theorie accountantscontrole en borduurt voort op Grondslagen van Auditing & Assurance (voorheen getiteld Algemene beginselen) dat de fundamenten van de accountantscontrole behandelt: het accountantsberoep, controledoelstellingen, risicoanalyse, controle-informatie, beroepsethiek, onafhankelijkheid en ... Audit & Assurance - PwC ... ... 'De praktijk van Auditing & Assurance' is het tweede deel uit de serie Elementaire theorie accountantscontrole. Deze serie biedt je een zeer compleet en actueel overzicht van het vakgebied auditing en assurance en bereidt je goed voor op de beroepspraktijk. Op de ondersteunende website vind je extra oefeningen, zodat je je kennis van de theorie ... In De praktijk van Auditing & Assurance loop je stapsgewijs het hele traject door van de controle van de jaarrekening, vanaf ... De praktijk van auditing en assurance Barbara Majoor; John ... ... . Deze serie biedt je een zeer compleet en actueel overzicht van het vakgebied auditing en assurance en bereidt je goed voor op de beroepspraktijk. Op de ondersteunende website vind je extra oefeningen, zodat je je kennis van de theorie ... In De praktijk van Auditing & Assurance loop je stapsgewijs het hele traject door van de controle van de jaarrekening, vanaf...

INFORMATIE

AUTEUR
Barbara Majoor
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De praktijk van auditing & assurance.pdf

OMSCHRIJVING

De praktijk van Auditing en AssuranceDe praktijk van Auditing & Assurance (voorheen getiteld Toepassingen) is het tweede deel uit de serie Elementaire theorie accountantscontrole. De serie biedt een zeer compleet en actueel overzicht van het vakgebied Auditing en Assurance. In De praktijk van Auditing & Assuranceloopt de student het hele traject door van de controle van de jaarrekening, vanaf de voorbereidende besprekingen over een mogelijke opdracht tot en met het afgeven van de accountantsverklaring. Alle stappen worden duidelijk toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden en er is de nodige aandacht voor branchespecifieke toepassingen.In het eerste deel van de serie Grondslagen van Auditing & Assurance (voorheen getiteld Algemene beginselen) werden reeds de fundamenten van de accountantscontrole behandeld: het accountantsberoep, controledoelstellingen, risicoanalyse, controle-informatie, beroepsethiek, onafhankelijkheid en kwaliteitsbeheersing, beoordelingsopdrachten en samenstellingsopdrachten. Bij de behandeling van de onderwerpen is rekening gehouden met alle actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving, zoals de 'clarified' tekst van de controlestandaarden. De duidelijke structuur en het uitgebreide, geïntegreerde oefenmateriaal helpen de student zich optimaal voor te bereiden op tentamens en examens.

Wil je het boek lezen?De praktijk van auditing & assurance in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara Majoor. Lezen De praktijk van auditing & assurance Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN