Het Friese water

Het Friese water - Karel F. Gildemacher | Tiliboo-afrobeat.com

...ese water 1e druk is een boek van Karel F ... Het Friese water - Afûk Websjop ... . Gildemacher uitgegeven bij 20 Leafdesdichten Bv Bornmeer. ISBN 9789056153601 Wie Fryslân zegt, zegt water. Dit boek is een biografie van het Friese water. Al die meren, poelen, plassen, vaarten en sloten in Fryslân hebben een eigen levensverhaal. Kleine campings aan het water in Zuidwest Friesland De kleine campings aangesloten bij Friese Meren Campings zijn allemaal uniek; ze hebben een eigen karakter. Allen zijn ze zeer verschillend, maar w ... Vakantiehuis Friesland - heerlijkehuisjes.nl ... . Allen zijn ze zeer verschillend, maar wat ze gemeen hebben is kleinschaligheid, ligging aan en bij het water en de gastvrijheid. Dagje varen in Friesland | Redactioneel door Coby Boschma Varen in Fryslân: huur een sloep of een Fries skûtsje. 10 juni 2020 Toerisme Leeuwarden, Friesland Ontdek Friesland in al zijn unieke glorie op de populaire Friese meren. Dagjes uit ...

INFORMATIE

AUTEUR
Karel F. Gildemacher
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Friese water.pdf

OMSCHRIJVING

Het Friese water 1e druk is een boek van Karel F. Gildemacher uitgegeven bij 20 Leafdesdichten Bv Bornmeer. ISBN 9789056153601 Wie Fryslân zegt, zegt water. Dit boek is een biografie van het Friese water. Al die meren, poelen, plassen, vaarten en sloten in Fryslân hebben een eigen levensverhaal. Soms gaat de geschiedenis van het waterlandschap duizenden jaren terug en is het water in aanleg oeroud, soms is het nog maar kort geleden ontstaan of aangepast. Het Friese Water bevat ruim 250 illustraties. Recente foto's die laten zien hoe het nu is en historische afbeeldingen die tonen hoe het was. Verder geven tientallen oude kaarten een beeld van waterrijk Fryslân in vroeger eeuwen. Voor de eerste keer wordt de geschiedenis van het Friese wateruitgebreid en toegankelijk verteld. Dr. Karel F. Gildemacher (1946) promoveerde op een onderzoek naar historische Friese waternamen. Hij publiceerde vele boeken en artikelen vooral op naamkundig en cultuurhistorisch gebied.

Wil je het boek lezen?Het Friese water in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karel F. Gildemacher. Lezen Het Friese water Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN