Haal binnen die opdracht!

Haal binnen die opdracht! - B. Ruck | Tiliboo-afrobeat.com

...nnen die opdracht ! de winnende methode voor het schrijven van offertesAcademic Service en Sdu Uitgevers Den Haag uit 2007Paperback 112 pagina's 21x13 formaat slappe kaft Snel en goed dat is wat de Olde Jan doetDoos 603 boek 1Ruck, Bert ... De Opdrachten-app gebruiken op de iPhone of iPad - Apple ... ... . Vormgeving Wim Zaat .. Haal binnen die opdracht! Schrijf je als zakelijke dienstverlener regelmatig offertes, bijvoorbeeld als adviseur of projectleider? En wordt de uiteindelijke beslissing over die offertes steeds vaker genomen door directies en besturen die geen kaas hebben gegeten van de zaak? Dan is dit boek iets voor jou. Koop Haal binnen die opdracht ! de winnende methode voor het schrijven van offertes van Ruck, b. met ISBN 9789012121408. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Haal binnen die opdracht! | Bert Ruck | Sdu uitgevers. Uitgaven: ... TIPS: Hoe haal je die opdracht toch binnen? - Nieuws ... ... . Koop Haal binnen die opdracht ! de winnende methode voor het schrijven van offertes van Ruck, b. met ISBN 9789012121408. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Haal binnen die opdracht! | Bert Ruck | Sdu uitgevers. Uitgaven: Hardcover (Nederlands): € 18,95 EUR. ISBN: 97890...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Ruck
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Haal binnen die opdracht!.pdf

OMSCHRIJVING

Haal binnen die opdracht! 1e druk is een boek van B. Ruck uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789012121408 Schrijft u als zakelijke dienstverlener, bijvoorbeeld als adviseur of projectleider, regelmatig offertes? En wordt de uiteindelijke beslissing over die offertes steeds vaker genomen door directies en besturen die inhoudelijk geen kaas hebben gegeten van de zaak? Dan is dit boek voor u.'Voor maatwerk heb ik het te druk!' Herkent u dat? Offertes komen vaak onder tijdsdruk tot stand door knip- en plakwerk. Dat is te begrijpen, maar het kan anders. Door bouwstenen slim te combineren, schrijft u een offerte die perfect op maat gemaakt is voor uw klant. HAAL BINNEN DIE OPDRACHT! leert u die bouwstenen samenstellen. Maar dat is niet het enige.Klanten beslissen niet alleen op zakelijke gronden, ook hun gevoel speelt een doorslaggevende rol. Het is dus niet voldoende dat uw aanbod concurrerend is. In dit boek leest u daarom niet alleen hoe u een goede offerte maakt, maar ook hoe u het gevoel van de klant kunt be nvloeden. Stap voor stap leert u hoe u een winnende offerte schrijft. Dus haal binnen die opdracht!

Wil je het boek lezen?Haal binnen die opdracht! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Ruck. Lezen Haal binnen die opdracht! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN