De Romanovs

De Romanovs - Simon Montefiore | Tiliboo-afrobeat.com

...ong. De Romanovs delen hun oorsprong met 24 andere Russische adellijke families ... House of Romanov - Wikipedia ... . De eerste voorvader van al die families was een zekere Andrej Kobyla, die bekend is als Bojaar in dienst van Semjon I van Moskou.Latere generaties wezen aan Kobyla de meest illustere voorvaders toe. De Romanovs. H et was moeilijk om tsaar te zijn. Rusland is geen eenvoudig land om te besturen. Twintig vorsten uit de Romanovdynastie heersten 304 jaar lang, van 1613 tot het tsarenrijk in 1917 ten onder ging als gevolg van de Russische Revolutie.De heerschappij van de Romanovs begon met de troonsbestijging van Ivan de Vers ... De Romanov-dynastie eindigde in een modderige kuil | De ... ... .De heerschappij van de Romanovs begon met de troonsbestijging van Ivan de Verschrikkelijke en eindigde ten tijde van Raspoetin. De moord op de Romanovs vond plaats op 17 juli 1918 in het Ipatjev-huis in Jekaterinenburg. Het gezin van de voormalige tsaar Nicolaas Romanov en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Montefiore
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Romanovs.pdf

OMSCHRIJVING

De bejubelde auteur van Stalins jeugdjaren en andere meeslepende biografie├źn heeft met De Romanovs een toegankelijke, levendige en zeer onthullende geschiedenis geschreven over de uitzonderlijke mannen en vrouwen die Rusland drie eeuwen regeerden. In dit fascinerende werk wendt Simon Sebag Montefiore zijn talent voor geschiedschrijving aan om het verhaal te vertellen van de grootste en meest complexe keizers en keizerinnen van de Romanov-dynastie (1613-1918), over hoe hun hof functioneerde, en over het evenwicht tussen persoonlijkheid en macht bij elke tsaar.Gebruikmakend van archiefmateriaal dat na de val van de USSR beschikbaar kwam, slaagt Montefiore erin de werkelijke wereld tot leven te brengen van legendarische persoonlijkheden als Catharina de Grote en Nicolaas II, en laat hij de lezer kennismaken met een aantal minder bekende, maar alleen al om hun seksuele uitspattingen en andere scandaleuze of decadente wederwaardigheden des te meer tot de verbeelding sprekende leden van deze eminente familie.Een lijvig boek over lusten en onlusten, intriges, samenzweringen, fascinerende karakters, politiek en macht. Een boek dat de diepere wortels van het huidige Rusland genadeloos blootlegt en dat van de eerste tot de laatste bladzij zowel duizelingwekkend informatief als extreem onderhoudend is.

Wil je het boek lezen?De Romanovs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Montefiore. Lezen De Romanovs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN