Click met online marketing

Click met online marketing - O. Kruidhof | Tiliboo-afrobeat.com

... van online marketing is in veel functies onmisbaar ... clickroosandewijs | CLICK MET ONLINE MARKETING ... . Met het boek Click met online marketing leert u hoe online marketing werkt en hoe u het kan toepassen in uw vak. De nieuwste ontwikkelingen worden uitgebreid behandeld. Click met online marketing behandelt in elk hoofdstuk een onderdeel van online marketing. Na het basishoofdstuk over online marketingplanning volgen het ontwerpen van een effectieve website, de inzet van social media, zoekmachinemarketing, mobile marketing en content voor het web. Click met online marketing Internet biedt klanten ... Click to Business | We get you on top! ... . Click met online marketing Internet biedt klanten de mogelijkheid om informatie in te winnen over producten, snel met een organisatie in contact te komen en aankopen te doen. Steeds meer activiteiten, gesprekken en aankopen gaan digitaal. Met online marketing speel je in op wensen en behoeften van Met Click me...

INFORMATIE

AUTEUR
O. Kruidhof
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Click met online marketing.pdf

OMSCHRIJVING

Click met online marketing 1e druk is een boek van O. Kruidhof uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037243970 Internet biedt klanten de mogelijkheid om informatie in te winnen over producten, snel met een organisatie in contact te komen en aankopen te doen. Steeds meer activiteiten, gesprekken en aankopen gaan digitaal. Met online marketing speel je in op wensen en behoeften van klanten met behulp van internet of andere digitale technologieën. Online marketing is een geïntegreerd onderdeel van marketing. Het is geen vervanging van, maar een aanvulling op de traditionele marketing.Click met online marketing behandelt in elk hoofdstuk een onderdeel van online marketing. Na het basishoofdstuk over online marketingplanning volgen het ontwerpen van een effectieve website, de inzet van social media, zoekmachinemarketing, mobile marketing en content voor het web. Extra voorbeelden, informatie en video's bij deze onderwerpen vind je op www.clickmetonlinemarketing.nl. Met Click met online marketing kun je een online marketingstrategie opstellen en uitwerken in online middelen, media en kanalen. Dit boek is daarmee bruikbaar voor iedereen die te maken heeft met marketing, communicatie en vormgeving: adviseurs, professionals, managers en specialisten in bedrijven, instellingen en andere organisaties.

Wil je het boek lezen?Click met online marketing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur O. Kruidhof. Lezen Click met online marketing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN