5 minuten voor het ontbijt

5 minuten voor het ontbijt - Ella Mclean | Tiliboo-afrobeat.com

...en voor het ontbijt, een focus-werkboek voor je doelen en dromen We moeten zo veel, zo vaak en zo snel ... Blozende kwarkbroodjes als pluis voor het ontbijt in 5 minuten ... . Time is money. In deze veeleisende tijd is er maar één constante: we hebben te weinig tijd (denken we). In deze blog geef ik 5 super snelle ideetjes die in maximaal 5 minuten klaar zijn en ook eventueel meegenomen kunnen worden voor onderweg. Moet je de trein halen, heb je een afspraak of moet je op tijd op je werk zijn, dan kan het ontbijten er makkelijk bij inschieten. 5 minuten voor het ontbijt 001-021.indd 7 31-08-17 08:07. Alleen al door iets op te schrijven, kunne ... 5 x snelle ontbijtrecepten in 5 minuten, ook voor onderweg ... ... . 5 minuten voor het ontbijt 001-021.indd 7 31-08-17 08:07. Alleen al door iets op te schrijven, kunnen we onze gedachten vormgeven. Wanneer we een idee of gevoel op papier zien staan, krijgen we een nieuw perspectief...

INFORMATIE

AUTEUR
Ella Mclean
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
5 minuten voor het ontbijt.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit focus-werkboek kom je weer tot jezelf en leer je te focussen op wat jij belangrijk vindt!Door middel van de oefeningen in dit werkboek leer je te focussen op wat voor jou belangrijk is, verken je obstakels en uitdagingen en leer je hoe je door middel van creativiteit de dingen anders kunt zien en invullen.Aan het begin van de dag geef je jezelf een cadeautje van vijf minuten waarin je jezelf loskoppelt van de waan van de dag. Hoe gaat het met je? Wat heb je vandaag nodig? Wat zijn je doelen voor die dag en welke plannen heb je voor de toekomst?In plaats van je halsoverkop in de komende dag te storten, geef je jezelf de ruimte om een paar ogenblikken pas op de plaats te maken, en dat gevoel neem je de rest van de dag met je mee. Je zult versteld staan welk verschil die vijf minuten kunnen maken aan het begin van een nieuwe dag.

Wil je het boek lezen?5 minuten voor het ontbijt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ella Mclean. Lezen 5 minuten voor het ontbijt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN